Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momonosuke ne kadar ileri görüşlü bir lider olduğunu göstermiş.
bunun ileri görüşlü olmakla alakası olduğunu sanmıyorum tamamen tesadüf malum OP dünyası tesadüflerin çok önemli olduğu bir yer.
Momo burda bence ülkenin toplarlanma ve güçlenmesi sonrası bunu yapmaya karar verdi önce babasından kalanları anlamaya sonrada yapmaya. Bu durumda dünya hükümeti için talihsiz bir tesadüf oldu.
 
Haftaya ara var mı, yoksa sonraki hafta mı verilecek? 20'sinden sonra 1 ay ara verilecek dendi. O sebeple haftaya da bölüm olabilir. Tek haftada isleri halletmesi zor. Tüm ülke partisi varken bir yandan haberler ve Helikopter ryokugyu, diger yandan robin ve red phonegrif. 2 haftada bunlar hallolabilir. 1 hafta parti olur, halk luffy'leri ögrenir. Diger haftada kalan durumlar amiral biter ve wano'dan gidis baslar.
 
Aynen araya girip geliyorum diyor 1 hafta sürmüş gelmesi.

Bence bölümün en önemli sahnesi, kılıçustası Goruseinin leb demeden leblebi demesi. Fil gitmiş dedikleri anda demek ki Wano kapalı kalacak diyor. O halde bunlar Zounun ne olduğunu, niye Wanoya geldiğini, Wanonun nasıl açılacağını hep biliyorlar. Zou Oars gibi Wanoya ip bağlayıp çekecek mi nasıl açacak belli değil ama Gorusei biliyor. Gelsin Wanoyu açsın da işgal edelim diye müdahale etmiyorlar. Oldukça ilginç açıkçası. :)
Ayrıca goruseinin bu kadar rahat sözler söylemesine dikkat edin adamlar işgal etmeye hazırlarmış. Nikanın olduğunu bildikleri halde. Sanırsam nikanın önceki kullanıcısını nasıl yenildiğini biliyorlar.
 
Şu ana kadar kaçırılmış olma ihtimali yok, Sanji ile aralarında irtibat vardır diye düşünüyorum. Bundan sonra kaçırılabilir mi onu bilmiyorum fakat umarım kaçırılmaz. Yine aynı senaryo sıkar.
Robin şu an dünyada altın yumurtlayan tavuk misali. Bu kaçırılma durumların merkezinde duruyor normal bir şey bu kaçırılma senaryosu sıkacağını düşünmüyorum. En azından tayfa artık yer yere rahat girip çıkabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık