Bence ryokugyu, kaido ve Big Mom öldümü diye bakacak
O Oda nın yaptım oldu seviyesiKin'emon amiral seviyesi o zaman
Drake in rahat Jack i alıcağını düşnüyorum, ki CP0 Drake i haklarken hiç zorlanmadı bileBu çıkarımı nasıl yaptın?
Atağı yedikten sonra hareket edemeyen adam.Bol keseden salladı işte. Yaptım oldu dedi de yapmadı. Söyledim oldu dedi. Zoro'nun olmeyecegini zaten biliyoruz ama atağı yedikten sonra hareket dahi edemeyen gözünü zorla açan adam sonra bunun 2 katını çekiyor ama bir sonuç yok.
Yav Ferit biliyorsun sonrasında ne olduğunu niye boşuna yoruyorsun beni? Haç işareti gibi taşıdılar adamı sağda solda.Atağı yedikten sonra hareket edemeyen adam.
Atağı yedikten sonra hareket eden adam.
Zoro o atağı yedikten sonra bile kurtardı Lütfünü hala gelip hikaye anlatıyorsun,o ataktan sonra seninkinin tek yediği başka bir atak daha alıyor xD
Sonrasından bana ne ? Sonradan bir darbe daha alıyor tabi sana kalsa rüzgar, elektrikYav Ferit biliyorsun sonrasında ne olduğunu niye boşuna yoruyorsun beni? Haç işareti gibi taşıdılar adamı sağda solda.
Ana konu o da değil. 2 kat acı sadece lafta kaldı. Azrail felan vardı ne oldu belli değil. Zoro cehennemden döndüm dedi. Belki de ölmüş müydü? Anlaşma mı yapıp geldi yoksa boş laf mı bilmiyoruz.
Olan Luffy 1v1 Kaido yapıyorken, Zoro'nun 4v1 girmesi. Law olmadan sağa sola hareket edemeyen bir Zoro olması. Olan apar topar gasilhaneye yetiştirilir gibi altına kovererek çatıdan indirilmiş, Kaido'ya aşağı inerken bari ayağını yerden kesebileydim şeklinde bir iç geçirmeyle inen Zoro olması.Sonrasından bana ne ? Sonradan bir darbe daha alıyor tabi sana kalsa rüzgar, elektrik
Neyse o darbeden sonra hareket edemiyordu yazan sensin ben de sana o darbeden sonra hem Bigmom'ı düşürdüğünü, bulutu kesip durduğunu ardından da Kaido'ya ashura yapıp Luffy'i kurtardığını gösteriyorum. Olanı söyle ki gelip yorumlarına salça olmayayım
Luffy 1v1 nerede yapmış ? 30 saniyede yedi oturdu. Ne 1v1'i neden bahsediyorsun sen, 1v1 yapamadığından zaten Kaido gelip Zoro'ya saldırdı ardından Zoro'dan kurtulan homi gidip Bigmom'ı kurtardı.Olan Luffy 1v1 Kaido yapıyorken, Zoro'nun 4v1 girmesi. Law olmadan sağa sola hareket edemeyen bir Zoro olması. Olan apar topar gasilhaneye yetiştirilir gibi altına kovererek çatıdan indirilmiş, Kaido'ya aşağı inerken bari ayağını yerden kesebileydim şeklinde bir iç geçirmeyle inen Zoro olması.
Hoş geldin dostum. Haftaya açıklanacak Yonkolarla iyi şenlik olacak.Wano denen barbar arcının bitmesinin ve şanlı amirallerimizin gözükmesinin şerefine @sensey 'e desteğe geldim. Oruçlu Ryokugyu> Kaido
Oruçsuz karnı tok sırtı pek Ryokugyu>Roger