Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ashura, Izo, Hawkins ve 2 Yonkou kesin öldü diyebiliriz artık sanırım, aradan epey süre geçtiğine göre. Nalları dikmişlerdir bi zahmet.. Artı şu saatten sonra 1 amiralin tek başına saldırması pek bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum, yani 1e1 e OK ama o kadar güçlü tip varken bi işlevi olmaz gibi me geliyor.
 
Zoro'nun iyileşme sürecini nasıl geçirdiğini merak ettim. İki kat acı çektin lan sen hayvan. Nasıl kedi gibi kalktın yine ? Flash görmek isterdim bu konuda.
 
@II. Invictus Reis adama serinin en güçlü kılıçlarından birini verdiler. Yetmedi mi çok güzel bir sevgili edindi. Çatıda şov yaptı. Adamı Hiyori yıkıyor. Bu nasıl gariban :D

Bak Drake'e tek başına iki seksen uzanmış. Bir el atan bile yok. Kimsenin aklında değil. Gariban adam budur.
@II. Invictus bu, kim bilir o alıntıladığın yorumu yaparken kaç tane tilki dönderiyordu yorumunun içinde ve bırak tilkilerin kuyruklarının birbirine değmesini tilkiler birbirini görmemiştir bile.
Ayık olacaksın şeytan bu adamı görünce papuçlarını kendi kendine ters giyer :oleyo2:
 
Eyy Oda Efendi, eğer Zoro ilacı aldıktan sonra çektiği acıyı bize yansıtmayacaksan, ilacı aldıktan sonra çekeceği acı 2 kat olacak demenin anlamı ne? Görmedik ki o süreci? Ha 2 kat acı çekmiş ha 8 kat acı çekmiş, o kısmı çizmedikten sonra anlamı ne? Hikayenin içinde bir hikaye başlatıp, yan etkisi çok riskli olan bir ilacı seriye dahil eden de sensin ama sonrasında sanki bu ilaç hiç yokmuş gibi davranan da sensin.

Hayır bir de adam 7 gün uyudu ve uyanır uyanmaz alkole düştü. Yok mu aramızda sağlık çalışanı olan biri arkadaşlar? Böyle bir şey mümkün mü?
 
O değil de 1050. bölümde Yonkoların ölümü chapter sonu bile değil. İkili orta sayfada ölüp gitmişler, bölüm devam ediyor. :D

WB'nin ölümü sonraki bölüme bile sarkmıştı.
 
Denizcileri hiç adam yerine koymuyor bu Goroseiler. Adamlar Wano'da ne olup bittiğini her detayına kadar biliyorlar ama başkomutan Akainu Wano hakkında sıfır bilgiye sahip. Hiçbir istihbaratı paylaşmamışlar adamla. Zaten korsanlarla gizli gizli işler çeviriyorlar. Filo amiralinin kıytırık Cp ajanları kadar değeri yok bunakların gözünde. Denizciler hükümete gerçekten de isyan edebilir ilerde.
Bu daha çok kişisel bir şey. Sengoku daha ılıman biriydi, Sakazuki ise çat kapı gelip hesap sorabiliyor ( örnek Dressrosa sonrası)
Gorosei Sengoku dan böyle tutum görmediği için Sakazukiye karşı pişmanlık içinde bile olabilir. Bu yüzden Sakazuki pat orduyu toplayıp emir almadan bir şeyler yapar korkusu ile onu olayın dışında tutuyorlar gibime geliyor.

Sengoku ve Sakazuki arasında olaylara bakış açısı konusunda farklar var. Saka biraz daha düşünmeden hareket eden biri. Sengoku yılların kurdu. Hareketlerini hesaplayarak iş yapıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık