Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro pert, sanji pert, kid ve law savastan sonra pert olacaklar, luffy i söylemeye gerek yok. Kim yardım edecek robinin kurtulmasına. Marco ortalarda değil şimdilik ve yanlış hatırlamıyorsam big mom un diğer çoçukları daha savasa dahil olmadı yoksa ben bir yeri kaçırdım mı?
Sanji pert degil, kemikler parça olsada iyilesiyor, vücut normal insan degil. Yorgunluk bayilmasi ve ilk kez kullandi gen, normal. Uyaninca gidebilir ya da marco olabilir. Yamato da olur ama o silah deposuna gidiyor.

Big mom tayfasi vs. atmaz bence. Big mom yenilirsa peros'la beraber götürürler. Savas bitti hala gelicekler :) denizin asagi kismindalarsa hala, belki bi iyilik falan yapip cp0 için gelecek gemileri indirirler.
 
Oden de kararmayan Enma Zoro da kararacaksa eğer bunun tek bir anlamı olabilir. ODA ne yapsam da seriye ilginç birşey eklesem diye düşündüğündendir. Zaten bu kararma olayı seriye sonradan sallanmış bir durum bana kalırsa. Kos koca Oden de, (samuray olarak) kararmadiysa kalkıp Zoro da kararacaksa seri iptal resmen. Buyuk fiyasko ve rezalet. Seri İtibar zedeler bana göre.
 
Oden de kararmayan Enma Zoro da kararacaksa eğer bunun tek bir anlamı olabilir. ODA ne yapsam da seriye ilginç birşey eklesem diye düşündüğündendir. Zaten bu kararma olayı seriye sonradan sallanmış bir durum bana kalırsa.
Daha 51. Sayıda Mihawk, kılıcının kara kılıç olduğunu söylüyor.
Kos koca Oden de, (samuray olarak) kararmadiysa kalkıp Zoro da kararacaksa seri iptal resmen. Buyuk fiyasko ve rezalet. Seri İtibar zedeler bana
Henüz, bir kılıç neden kararır bilmiyoruz ki... Neden fiyasko olsun ?

Bazen saçmalasa da Oda iyi bir yazar. Lanetli kılıçları anlattığı bölümü ben çok beğenmiştim... Kara kılıçların mantığını anlatacağı bölüm de çok iyi olacaktır.
 
Daha 51. Sayıda Mihawk, kılıcının kara kılıç olduğunu söylüyor.

Henüz, bir kılıç neden kararır bilmiyoruz ki... Neden fiyasko olsun ?

Bazen saçmalasa da Oda iyi bir yazar. Lanetli kılıçları anlattığı bölümü ben çok beğenmiştim... Kara kılıçların mantığını anlatacağı bölüm de çok iyi olacaktır.
Aynen. Daha Oda işlemedi bu konuyu. İşleyince eminim ki herkese mantıklı gelecektir.
 
Bence Kendine al reyiz… senin daha çok ihtiyacın var gibi… çünkü geçenler’de de “Zoro da kral haki yok” diyordun mesela… :d
Usta ben GARP ta kral haki yok diyeni gördüm zamanında. Yahu adam korsan kralın başa baş rakibi tamamen denkler.
Bulunduğu pozisyon belli. Neymiş kesin değilmiş.Bak 3 amiral yeniler de dahil saldırılarında KRAL HAKİ kullanan adamlar.
Gösterilmesine söylenmesine gerek var mı? Denizcilerin en büyük kozları gerçekten bunu kullanamıyor olabilir mi?
Bide tek haki türünde usta olmak alt tabaka için geçerli. Luffy ve Zoro 3 türü de en son seviyede kullanacaklar. Bu zaten belli
 
Zoro haki olayi hala tartışılıyor.
Arkadaslar. Zoroyu haki musluğu olarak düşünün enmayida yer cekimi. Musluk açıksa ne varsa akar. Zoro ilk eline aldığında kılıcı ne var ne yoksa cekiyor. Sonra Zoro o kadar çekemen diyor. Ben bilirim diyor. Vanayı kısıyor. Normalde de kullanirken kılıçları verdiği haki kadarını veriyor. Fekat görüyoruz ki çatıda vanayi biraz açıyor. Yer çekimi olan enma kral haki de gelmiş. Ama vana hala zoro. King vs.side yine aynı. Bundan gayri vana mana yok madem kılıç istiyor bende ne varsa vericem diyor. Vanayı köklüyor vana son raddede olunca kral hakide salınmis. Ondan öleceğim şu olcak bu olcak muhabettleri dönüyor. Olay bu kadar basit. Zoro vana arkadaşlar kendi açar da kaparda he açması kapamasi kolay olan bir vana değil o ayrı.
 
şimdi ben anlamadım zoro luffyden güçlümü adam kinge tek attı yaw luffyde hep yumruk atıp gülüyor bi ilerleme kaydetsin artık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık