Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acayip sıkıcı gelmiyor mu artık? Animeside mangasıda
Artık bir eğlencesi yoktur. Senaryo bildik senaryo her arada aynı hikayeyi tekrar tekrar okuyoruz. Yani artık sıkıcı olmaya başladı. Bitse de gitsek havasındayız. Belki Tanrı Vadisi ve Raftel arcları eski heyecanını verir ama şu an bildiğin seri can çekişiyor. Şu arc sonu için merak ettiğim iki konu var bilinmezlik olarak. Biri Chopper'in ödülü, diğeri de Yamato'nun tayfaya katılıp katılmayacağı. Gerisi hep bilinen şeyler. Kaido'nun, Luffy tarafından yenileceği. Kaido'nun Zoro tarafından öldürüleceği sırf bu yüzden adayla birlikte Çiçek Başkenti'nin tepesine kadar geldiği ve Ryuuma'nın efsaneleştiği olayın aynısının yaşanacak olması artık o kadar bilinen şeyler ki tad vermiyor. Big Mom'un adadan kaçağı, Dünya Hükümeti'ne karşı Big Mom Korsanları'nın kapışacağı o kadar bariz ki serinin bir heyecanı kalmadı artık. Yani iki defa şelaleden düşmesi çok absürd bir olay ama Oda'nın amacına hizmet etmesi koskoca bir Yonkou tayfasını böyle rezil etmezdi. Çok bariz bir biçimde Dünya Hükümeti'ni tutacakları anlaşılıyor.
 
acayip sıkıcı gelmiyor mu artık? Animeside mangasıda
One piece genel anlamda hep sıkıcıydı. Ama tayfanın gelişim aşaması ve karekterlerin tanıtılması gibi şeylerle sineye çekiliyordu. 12 yıldır takip ediyorum seriyi, eskiden forumlarda insanlar ne hayaller kurardı. Şimdi seri yavaş akıyor ama Yeni Dünya'da coşacak diyorlardı. Ama işler öyle gitmedi. İnsanlar Oda'nın tarzının bu olduğu gerçeğiyle yüzleşti. O yüzden şimdi sıkıcı geliyor. Yoksa Kaidou ve King'in yenilişi bildiğin Croco - Mr 1 'in aynısı. Seride değişen bir şey yok yani. İnsanlar aynı şeyleri okumaktan sıkıldı.
 
Tycoon oyunları oynadınız mı bilmiyorum. İşte sana para kazanman için seçenek sunar o parayla daha çok şey alırsın daha güçlü olursun. Sonra daha güçlü şeyler gelir atıyorum bu maden Tycoon ise başta kolay çıkartılan bir maden sonra demir madeni sonra altın madeni hep zorlaşır o zorlaşan şeyler için de bir daha fazla para vermelisin ki onları elde edebilesin. Farklı alet edevatlar açılır atıyorum madeni kazdığın kazmadan iş makinasına geçersin böyle şeyler.

Seri de öyle oldu yani yeni göreceğimiz şeyler var olsa da görsek de gitsek modundayız. Farklı arclarda işte farklı zorluklar açılıyor. Ama tarzlar yöntemler aynı. Belki bunu fark eden Elchiro oda tek bölümde bir çok vs yi geçti. Sadece Luffynin vs sini uzattı. Artık karakterini geliştirdim bakın bu çocuk Yonkou seviyesi demek istiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık