Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CP0 gün geçtikçe daha da güçlü gösteriliyor. Yıllar geçtikçe daha da saçma bulduğum bir durum. Manga ve novel mantalitesi hep benzer işliyor. Seri baştayken aynı ekibin karakterleri 30-40-50 yaşında olsalar bile zayıf, seri ilerledikçe aynı karakterler 2-3 yıl içinde güçlenmiş oluyorlar. Bu da bu karakterlerin 30-40 yıl boyunca gereksiz bir şekilde zaman harcamış olduklarını gösteriyor. Kalemi mangakaya ver 2-3 yılda seni güçlü kılması için gayet de yeterli oluyor.

Umalım CP0 Robin'i almasınlar, ikinci Enies Loby'i kaldıracak halde değiliz. Hikaye özgün olsun farklı karakterler, maceralar görelim.

King ve Queen'e ait daha fazla savaş sahnesi olsun isterdim ama arc'ı uzatınca maalesef vs'den kıstı. King'in ve Queen'e ait hikayeler okuyabilirdik ama o da olmadı. Kaidou ve Luffy bari biraz şatafatlı olsun da keyif alalım.
 
Keşke Cp0 2vs4 yapıp şu Apoo ve diğer Numbers'tan da kurtulsaydı. Beklediğimiz Cp0 gücünü görmüş olurduk. Apoo kaçsa ne olur, kaçmasa ne olur ya. Bari düşüşü bir anlam kazansaydı böyle.

Cp0 nasıl yendiğini de önemli gerçi. Çok rahat kazanmalarına da okeyim baya.
 
Geçen bölümün üstüne gelince, bu bölüm biraz düşük kaldı. King, beklendiği gibi yenilmiş ama Zoro'nun akıbetine dair bir şey yazılmamış henüz. Ayrıntılı spoilerda olur belki.
Apoo cidden can sıkıcı bir herif. Tam hamamböceği. :flaugh:
 
King beklediğimiz gibi yenildi. Ancak güçsüz çıktı. Ya da Zoro çok güçlü bilemiyorum ancak bir sağ kolun bu şekilde kolay yenilgisi yazık...

Bir Kaido kalmıştı Luffye sempati duymayan o da oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık