Biz zamanında Luffy King'e tek atar dedikde Zoro tek mi attı?şimdi ben anlamadım zoro luffyden güçlümü adam kinge tek attı yaw luffyde hep yumruk atıp gülüyor bi ilerleme kaydetsin artık
Biz zamanında Luffy King'e tek atar dedikde Zoro tek mi attı?şimdi ben anlamadım zoro luffyden güçlümü adam kinge tek attı yaw luffyde hep yumruk atıp gülüyor bi ilerleme kaydetsin artık
Sen böyle söyleyince Luffy'nin malum olayından sonra bir sağ kol Kaido'dan tek yemez muhabbetleri geldi aklıma. @Alpamis King'in durumunu göz önünde bulundurursak Kaido'nun kaç atması gerekir sence?Biz zamanında Luffy King'e tek atar dedikde Zoro tek mi attı?
Kafasına ucundan oturtsa, soykırım olur.Sen böyle söyleyince Luffy'nin malum olayından sonra bir sağ kol Kaido'dan tek yemez muhabbetleri geldi aklıma. @Alpamis King'in durumunu göz önünde bulundurursak Kaido'nun kaç atması gerekir sence?
Soyundan gelen o mötöş dehşetengiz ateş gibi güçleri de mi?Kafasına ucundan oturtsa, soykırım olur.
O Garp olayı sanırım Vivre Cardlar yüzünden. Sengoku da Vivrede yazıyordu var diye ama Garp da yazmıyordu. Ama bence de Garp da olmaması imkansız. Çok saçma olur yani…Usta ben GARP ta kral haki yok diyeni gördüm zamanında. Yahu adam korsan kralın başa baş rakibi tamamen denkler.
Bulunduğu pozisyon belli. Neymiş kesin değilmiş.Bak 3 amiral yeniler de dahil saldırılarında KRAL HAKİ kullanan adamlar.
Gösterilmesine söylenmesine gerek var mı? Denizcilerin en büyük kozları gerçekten bunu kullanamıyor olabilir mi?
Bide tek haki türünde usta olmak alt tabaka için geçerli. Luffy ve Zoro 3 türü de en son seviyede kullanacaklar. Bu zaten belli
Üfleyip söndürür.Soyundan gelen o mötöş dehşetengiz ateş gibi güçleri de mi?
1033 ve 1035'i okumalısın. Roronoa Zoro'yu kaçırdın. 1034'ü okumasan da olur.Ben yaklaşık olarak üç bölümdür okumuyorum sanırım. Bir şeyler kaçırdım mi?