Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve Kaido gülüşüyorlar, pek ikisi de ciddi bi şekilde vuruşmuyor gibi geldi son panelde. G4 falan görmemiz ve Kaido'nunda sadece ağzından ateş püskürtüp, sopa sallamadığıda kesindir yani.. şöyle tüm sayı aşırı ateşli kavga okusak ya bi sonraki bölüm. Kimin kazanıp, kaybedeceği önemli değil. Azıcık daha ocağın altını açıver bee Oda-sensei :flaugh:
 
Uyanış tüm meyve türlerinde var. Zoan'larınki biraz daha farklı olabiliyor. Daha sert vücut, hızlı iyileşme gibi. Mesela bu elemanlarda uyanış vardı.
Mesela lucci hibrit form'a daha güçlü vs. özellikler aliyor. Zoanlarin uyanis diye söylenen formlarini hibrit olarak gördük. Kaido da hibrit, queen de öyle. Baska mod olmadi. Buradakiler için de uyanis dediler ama hibrit'e benzer bir olay. Ekstra bir durum ( digerlerinin uyanista yaptigi gibi) görmedik.

demek istedigim zoan'larin uyanis modu hibrit. Farkli bir durum olmadi.
 
Zoro pert, sanji pert, kid ve law savastan sonra pert olacaklar, luffy i söylemeye gerek yok. Kim yardım edecek robinin kurtulmasına. Marco ortalarda değil şimdilik ve yanlış hatırlamıyorsam big mom un diğer çoçukları daha savasa dahil olmadı yoksa ben bir yeri kaçırdım mı?
Tabiki de denizlerin çocuğu koca yürekli cinbeeee😎
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık