Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee hani orada balyoz değil de… siyah yıldırımlar çarpmıştı Zoro’ya…öyle diyordun ya hani…:ehe:

Yav şaka bir yana… Law’ın dediği laf belli… “O saldırıdan sonra kemik kalmadıysa şaşırmam” diyor adam. Neyi zorluyonuz anlamıyorum reyiz… :D
OP'un olayı bu diyorum irade konusuysa çıkaracağı saldırı normal durumunda yapacağından daha fazla olur. Her şeyimi koydum diyor öyle ki kral hakisini bile anlamadan tetikliyor saldırısına ekliyor. Sonlarda irade patlamasıyla yapılan saldırılar karakterlerin genelde zirvesi olur. Normalde öyle güçlü atamıyorlar. Zoro'nun her Purgatory atağı bir değil mesela.
 
OP'un olayı bu diyorum irade konusuysa çıkaracağı saldırı normal durumunda yapacağından daha fazla olur. Her şeyimi koydum diyor öyle ki kral hakisini bile anlamadan tetikliyor saldırısına ekliyor.
Bende diyorum ki… olay gayet açık. Adam son saldırım diyor zaten… bitik halde çünkü… :/
Eee adam kaidoya sürünerek mi saldırdı o zaman ?
Sürünmedi ama etkisi olduğu açık açık belli. O iki saldırıyı durdurduktan sonra Zoro’nun halleri açık açık belli oluyor. Adam dayanıklılığı sağlam olduğu için devam ediyor bir şekilde ama artık her şeyini vermek zorunda kalıyor son saldırıda çünkü yediği saldırı çok etkiliyor Zoro’yu. Yani şunu tartıştığımıza inanamıyorum… :d
 
@Mr.Bushido

Son saldırılar genelde irade patlamasının da içine eklendiği saldırılar ile biter. Karakterler olağan durumdakinden daha fazla güç açığa çıkartıyor. Bunu özellikle bizim tayfanın savaşlarında da işliyor. Ben de sana zaten öyle düşündüğü için atağı daha da güçleniyor diyorum.

Sanji ve Zoro'da Queen ve King savaşlarında bile sonda baya baya kızıyorlar. Sanji, aile konusundan dolayı, Zoro da ırk mırk muhabbetine giren King'e iyice tepesi attı diye. Luffy ve Kaido daha bu aşamaya gelmedi. Luffy bir Kinemon'u yerde gördüğü sıra o duygu durumuna girdi onda da Kaido 5 karakteri arkasında (Xebex, Roger, WB, Shanks ve Oden) gördü.

Bahane aramayın.:(
 
Ağa şu baratieye saldıran adam vardı don kreig ondan füze müze ne varsa yiyip sırıtan bir luffy vardı o dönem...
Gülmüyor, gülümsemiyor demedim. Sinir etmek için güler, uyguladığı trol bir teknik işe yarar güler vs. Ama dövüşten keyif alıyorum, seninle dövüşmek çok eğlenceli demez Luffy. Senin dediğin kendine güvenden kaynaklı gülümseme. O ayrı bir şey, dövüşten keyif almak ayrı bir şey. Don Krieg'e seninle dövüşmek çok eğlenceli dediğini hatırlamıyorum.
Çok net hatırlıyorum ya Luffy'nin güle güle dövüş yaptığı böyle costuğu sahneler var. Her dövüşü için geçerli değil bu. Rakipten rakibe değişiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık