Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King açıkça dinozor ve ejderhalardan daha sert olduğunu söylemiş. Kendisi ile ilgili özel bir durum var. Şaka gibi len. Kaidodan sert çıktı herif. Zarar görmüyor. Ama zarar görse kaido kadar dayanabilir mi? Kendisine ait meyvesi dışında bir özel yeteneği ile savunma yapabiliyor ve galiba bu her zaman aktif. Dur bakalım kesilince kaç kesilmede inecek.

Zoro: "Bu dinozor ve ejderhaların ünlü sertliği (savunması) mı?
King: "Bu doğru, ama ben bundan da daha fazlasıyım!! Ben diğerlerinden biraz daha fazla özelim!!
 
Çünkü Katakuri gerçekten ayrı bir seviye. Ya adam geleceği görüyor, daha bundan öte yetenek mi var. Daha sen hareketini yapmadan senin ne yapacağını bilip ona göre pozisyon alıyor. Luffy ile olan mücadelesi tamamen yenilmesi gerektiği için böyle oldu. Luffy'ye de gelecek gördürdü ve Katakuri'nin saldırılarından sakınmayı başardı. Katakuri'nin haki seviyesi daha da artsa çok daha başka bir ligde olur.

King'e zayıf demiyoruz zaten, şuradan gördüğümüz kadarıyla oldukça sağlam bir güce sahip ama Katakuri'yle kıyaslanamaz ya. Luffy 12 saatte yenemedi Katakuri'yi, Zoro 2 saatte yenecek King'i.

WCİ Luffy seviye bile değil Zoro. Şimdi Zoro'cular kalkmış şimdiki Luffy'le kıyaslıyorlar. Sırf Zoro'nun hasarına bakarak daha güçlü olduğu mantığı bana hiç de mantıklı gelmiyor. Luffy Gear 4 ile Zoro'ya bir tane vursa ikinciye gerek kalmaz. King'in kanadıyla rüzgar savurmasıyla kaç kilometre uçtu, top tutucu olarak Franky olmasa orada Onigashima'nın dışına uçardı. Zoro kılıç kullanıcısı olduğu için daha iyi hasara sahip sonuçta kesip biçiyor ama bu kazanmak için bir sebep vermiyor ki. Katakuri her türlü Luffy'den üstündü ve Katakuri'ye bir tane bile tutturamaması gerekiyordu ama adam Katakuri'yi yendi. Nasıl yendi onu da söyleyeyim!? Katakuri saldırdı Luffy sıyrıldı, Katakuri saldırdı Luffy sıyrıldı, Luffy sıyrıldıkça Katakuri sinirlendi ve haki akışı bozuldu. Katakuri 12 Saat boyunca Haki kullandı ve daha fazla yoruldu. Luffy'de geleceği görmeye başlayınca mücadele artık denkleşmiş gibi göründü ve Katakuri, Luffy'nin bu mücadelesine açıkçası hayran kaldı ve gitmesine izin verdi. Bunun ispatı da Brulee'ye kaçabildiler mi diye sorduğunda olumlu yanıt alınca sevinmesidir.

WCİ Luffy şu andaki Zoro'yu çok rahat alır. Buradaki arkadaşların direnmesi bana garip geliyor. Sadece hasarına bakarak güç kıyası yapılmaz. Hasarı böyle bedeni sert kişilerde işe yarar. Yoksa Luffy gibi biriyle kapışırken hasarının çok daha güçlü olması bir anlam içermiyor. Luffy şu anda Kenbonshoku'yla geleceği görebiliyor, Haoshoku'yla vurduğunu bayıltır, Ryou hakiyle de her türlü Zoro'dan daha iyi bir silahlanmaya sahip. Zoro'yla arasında Kaido ile King kadar fark var.
Geleceği görebiliyor diye yenilmez olmuyor Katakuri çok abarttınız bu muhabbeti. Luffy'de geleceği görüyor ne kadar işine yaradı şu ana kadar nerede kullandı adam akıllı? King'den daha haki görmememize rağmen bu kadar güçlü onu da hesaba kat bu adam haki bilmiyor olamaz çünkü. Sırf meyve yeteneği ve ırkının özelliği ile savaşıyor şuan.

Katakuri ile kıyaslanamaz diyorsun arada senin düşündüğün kadar bir fark olamaz King Marco ile de mücadele etti çünkü ve şuanda kimin hasarsız olduğunu biliyoruz o meyvesine rağmen Marco sınırıma ulaştım dedi. Senin dediğin gibi olsa King'in işinin bitmesi lazımdı sonuçta Marco dediğin adam Katakuri'den güçsüz değildir. Allah bilir sana göre öyledir kesin.

Katakuri o arcta çok ön plandaydı ana düşman gibi bir şey oldu Luffy için. Bu dövüşü de uzun uzun işlemesi normal ilk kez bir sağ kolun gücü detaylıca gösterilmişti sen Kata yerine King olsa Luffy iki saatte yenebilecek miydi sanıyorsun. Şuan Zoro'nun da o kadar sürede yenmesine şüpheyle yaklaşıyorum ben.

Zoro şuan WCI Luffy seviyesinde olmasa çok daha kötü şekilde rezil olması ve dövüşün şimdiye bitmiş olması gerekirdi. Luffy hiç varlık gösterememişti doğru dürüst. Başka bir sağ kol karşısında o seviyenin de altında olan bir Zoro'nun sence hiç şansı var mı? Power up ile sağ kol seviyesine çıkabilir anca Luffy gibi. King Katakuri'den senin dediğin kadar uzak bir seviyede olsa Zoro bu kadar zorlanmazdı.
 
Adam, kaptanınından suşi yapan kılıçla çocuk eğlendirir gibi oynuyor. İstese korsanlar kralı bile olabilirmiş. Kid, Killer ve Apoo'dan sonra arcın yıldızı koltuğuna bir aday daha çıktı. Adamsın @King reis.
İlk gözüktüğü andan beri biliyordum reisin parlayacağını hayal kırıklığına uğratmadı sağolsun. Wano ile ilgili en iyi şey olma yolunda ilerliyor King.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık