Tüm hayatım boyunca bu dövüşü bekledim, inanır mısın diye sormuyorum çünkü benimle aynı durumda olduğunu biliyorumZoro ve Sanji dövüşlerinin ilk kısmı bittiğine göre esas dövüşe geçiyoruz ? Raizo vs Fuku
Tüm hayatım boyunca bu dövüşü bekledim, inanır mısın diye sormuyorum çünkü benimle aynı durumda olduğunu biliyorumZoro ve Sanji dövüşlerinin ilk kısmı bittiğine göre esas dövüşe geçiyoruz ? Raizo vs Fuku
Oda sağ kolları arada çirkin bir şekilde çizmeyi seviyor. Katakuri de yemek yerken böyle tipsiz duruyordu. :dYa aga bu nasıl saldırıdır allah belanı versin oda
Oda'nın bir karizma nasıl yok edilir adlı çalışması vol bilmem kaç.Ya aga bu nasıl saldırıdır allah belanı versin oda
Lazer magmadan delici diye çok dedim ben. Magma avuçlanıyor da lazer geçiyor her türlü. Big Mom lazer yese ne olur tam karar veremiyorum. Kaido her türlü kan verir.@sensey Hadi yine iyisin sana ekmek çıktı. Kizaru’nun saldırılarına savunma yapılamıyormuş lazeri bloklayamıyorsun yani.Belki Shanks gibi bariyerle oluyordur.Savuşturmak zorundasın Marco gibi meyve kapalıyken içinden geçsin istemiyorsan.
Ya aga bu nasıl saldırıdır allah belanı versin oda
sODA ismiyle meşaşı vermiş diyorsun...King adı üstünde; Kinggg İyi rakip.