Denjiro arkadan çıkıp Orochi'nin kelleyi alsa da bitse bu çile.Zaten her tarafı ateşe vererek görevini tamamladı.
Onda kaç tane kafa var bitmiyor ki ?Denjiro arkadan çıkıp Orochi'nin kelleyi alsa da bitse bu çile.Zaten her tarafı ateşe vererek görevini tamamladı.
Son 1 hakkı kaldı diye biliyorum.Kalmamış olsa bile bu sefer orada bırakmasınlar bi zahmet.Onda kaç tane kafa var bitmiyor ki ?
Nerde geçti bu bilgi?@sensey Hadi yine iyisin sana ekmek çıktı. Kizaru’nun saldırılarına savunma yapılamıyormuş lazeri bloklayamıyorsun yani.Belki Shanks gibi bariyerle oluyordur.Savuşturmak zorundasın Marco gibi meyve kapalıyken içinden geçsin istemiyorsan.
Tek taraflı geçer demiyorum zaten ama bazı kişilerin düşündüğü gibi Katakuri King'i ezer geçer gibi bir durum yok. King bir G4 Luffy etmiyor yani öyle mi sizde iyice ilah yaptığınız karakteri el insaf ya. Zoro şuan WCI Luffy seviyesinde olmasa King şimdiye işini çoktan bitirmişti. Zoro'nun o seviyeye yakın bir yerlerde olması lazım ki bir dövüş olabilsin ortada. King WCI Luffy'i de aynı duruma sokardı Katakuri'den aşağı kalır yanı yok. Katakuri'de orada kaybetti eninde sonunda kendini bıraktı diye düşünmüyorum ben. Fakat sırf Luffy ile dövüştü diye Katakuri daha güçlü demekte saçma bana göre.King'in yaptıkları G4 Luffy performansından üstte değil biraderim. Bunlarla Katakuri'yi zaten bitiremez. Bulmuş Zoro gibi üzümü hoşafını çıkarıyor, Katakuri'ye de öyle darbeler sürekli indirecek sanıyonuz. Bu adam istediği yerden portal açıyor vurduğu yumruklar inletiyor. King ile Katakuri dövüşü böyle tek taraflı geçmez. İkisi de sağ kol seviyesi zaten. Ama Katakuri hala daha önde. Zoro eziliyor diye güçlü sanılıyor. Katakuri'de Luffy'i ezebiliyordu zaten. Üstüne üstlük bu Zoro fanları Katakuri yenilmedi bilerek kendini yere attı diyenler de onlar.
Adamı hem Luffy'e yenilmedi diye söyleniyor hem de Luffy'e yenilmesi üzerinden King'in altına koymaya çalışıyorlar. Bu ne lahana ....
Dinozorlar günümüzde de bazı adalarda yaşıyor. Bunun için King'in milyon yıl yaşında olmasına gerek yok.Lan bir dakka. King, diyor ki bu uçan dinazorlar böyle avlanır. King bunu nereden biliyor? Lan bu herif dino döneminden beri hayatta mı yoksa?