Zoro yerde yatıyor bitmiş bu iş.Belli ki Enma ile farkını ortaya koyacak.Sanji Queen karşısında bu duruma düşmedi.Luffy ise şu an çatıda iyi gidiyor.
Ee ne bekliyorsun ki zoro tekmı atacaktı kinge? Unutma ki luffy Ultiye gear 4 açacak adam ki luffy sağkol indirmiş biri. King ile ulti arasında da dağlar var. Yani gayet normal bir şekilde ilerliyor savaş. Kaybetse bile normal birşey Zoro icin , sonuçta zaten asıl hasarı çatıda aldı. İlacın etkisi gittimi zoro patates olucak.Azıcık zorlanmadı işte.Şu an resmen o dövüş kayıp.Enma ile dövüşün seyri değişecek gibi duruyor.
İlk tur bitmiş resmen. Enma sayesinde bir şeyler olacak gibi bakalım…Çok merak ediyorum Luffy ya da Sanji bu durumda olsaydı ne olurdu ?
Luffy ya da Sanji'ye bu olsaydı, eziklikleri yüzünden bu hale düşmüş olurlardı.Nasıl olduğu fark etmez ya.Sadece Luffy ve Sanji'ye olsaydı aynısı ne olurdu onu merak ediyorum.
Luffy vakti olmadığı için Ultiye g4 açıyor.Zoro tüm gücüne rağmen yerde ? Zoro sandığınız kadar "güçlü" dönmedi ve "kolay" galibiyet elde etmeyecek.Olay bundan ibaret.Ee ne bekliyorsun ki zoro tekmı atacaktı kinge? Unutma ki luffy Ultiye gear 4 açacak adam ki luffy sağkol indirmiş biri. King ile ulti arasında da dağlar var. Yani gayet normal bir şekilde ilerliyor savaş. Kaybetse bile normal birşey Zoro icin , sonuçta zaten asıl hasarı çatıda aldı. İlacın etkisi gittimi zoro patates olucak.
Senden gelinceLuffy ya da Sanji'ye bu olsaydı, eziklikleri yüzünden bu hale düşmüş olurlardı.
Adamın böyle pestilini çıkarırlar işte öyle iki havalı laf söylemeye benzemez bu iş Zoro efendi. Hayatı sorgular akşama kadar düşünür durursun bu herif neyin nesi diye.Şuraya bakın mesela
Aynen ilk tur bitmiş Enma ile ikinci tur başlayacak ama sanki bana bunun üçüncü turu da olacak gibi geliyor. Zoro bir daha düşer ve kalktığında tek hamle ile bitirir.İlk tur bitmiş resmen. Enma sayesinde bir şeyler olacak gibi bakalım…
Sanji şu an daha iyi performans gösterdi Queen'e karşı.Bu duruma düştüğünü bi hayal etsenize ?İlk tur bitmiş resmen. Enma sayesinde bir şeyler olacak gibi bakalım…