Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'in yaptıkları G4 Luffy performansından üstte değil biraderim. Bunlarla Katakuri'yi zaten bitiremez. Bulmuş Zoro gibi üzümü hoşafını çıkarıyor, Katakuri'ye de öyle darbeler sürekli indirecek sanıyonuz. Bu adam istediği yerden portal açıyor vurduğu yumruklar inletiyor. King ile Katakuri dövüşü böyle tek taraflı geçmez. İkisi de sağ kol seviyesi zaten. Ama Katakuri hala daha önde. Zoro eziliyor diye güçlü sanılıyor. Katakuri'de Luffy'i ezebiliyordu zaten. Üstüne üstlük bu Zoro fanları Katakuri yenilmedi bilerek kendini yere attı diyenler de onlar.

Adamı hem Luffy'e yenilmedi diye söyleniyor hem de Luffy'e yenilmesi üzerinden King'in altına koymaya çalışıyorlar. Bu ne lahana ....
Tek taraflı geçer demiyorum zaten ama bazı kişilerin düşündüğü gibi Katakuri King'i ezer geçer gibi bir durum yok. King bir G4 Luffy etmiyor yani öyle mi sizde iyice ilah yaptığınız karakteri el insaf ya. Zoro şuan WCI Luffy seviyesinde olmasa King şimdiye işini çoktan bitirmişti. Zoro'nun o seviyeye yakın bir yerlerde olması lazım ki bir dövüş olabilsin ortada. King WCI Luffy'i de aynı duruma sokardı Katakuri'den aşağı kalır yanı yok. Katakuri'de orada kaybetti eninde sonunda kendini bıraktı diye düşünmüyorum ben. Fakat sırf Luffy ile dövüştü diye Katakuri daha güçlü demekte saçma bana göre.
 
Şimdi hatırladım King, Toriko'daki şu sonda çıkan şeylere benziyordu.

@King

Etmiyor demedim daha tam en iyi ataklarını görmedik diyorum. Bu arada bakma sen Katakuri çok üstündür felan gibi ifadelerimiz de biraz da içinde trol barındırıyor. Kolay dövüş olmaz bunlar arasında.
 
King ve ırkı üzerine koca bir arc yazılsa keyifle okunur. Bu adamın yaşadıklarının muhtemelen 1-2 bölümle geçiştirilecek olması üzücü. Adamın paçalarından karizma akıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık