Yani diyorsun ki Zoro zaten amiral seviyesi ?Zoro yener, Shogunun amiral seviyesi veya yakını olması onun zorodan güçlü olacağına gelmez.
öyle düşünüyorumYani diyorsun ki Zoro zaten amiral seviyesi ?
Adam amiral seviyesinde ise Zoro nasıl kazanacak peki?İşin en komik tarafı diğelim Shogun Amiral seviyesi ve Zoro kazandı dövüşü iki dakika içinde adam Amiral seviyesinde Buggy seviyesine inecek. Bknz=Pica
@Nami yanlış alıntı o zaman
Luffy peki???bu arada shogun amiral seviyesi çıkmaz
öyle düşünüyorum
Nye?Zoro keser mi Law'ı? :/Zoronun olduğu yerde shogunla law kapışamaz. Sıkar biraz.
Seni anlıyorum cidden. Fanı olduğun karakteri başka bi fanı abartınca kötü oluyor.Bizzat yaşadım :/En sevdiğim karakteri bu kadar yüceltmeniz fazlasıyla saçma hissettiriyor.
Neymiş Luffy'den de güçlüymüş, siz ciddi misiniz?
Artık ciddiye almamaya başlamıştım yıllar oldu çünkü. Ama ara sıra böyle tepki göstermek şart.Luffy peki???
Nye?Zoro keser mi Law'ı? :/
Seni anlıyorum cidden. Fanı olduğun karakteri başka bi fanı abartınca kötü oluyor.Bizzat yaşadım :/
O kendi düşüncen.En sevdiğim karakteri bu kadar yüceltmeniz fazlasıyla saçma hissettiriyor.
Luffy bendeki yeri KK, fakat mangada şuan amiral seviyesinde g4 ü açtığında yonko seviyesi diye düşünüyorum.Luffy peki???
Yonkou'nun ineceği arcden bahsediyoruz öyle değil miAdam amiral seviyesinde ise Zoro nasıl kazanacak peki?