O bir repliğe bakar ''Bir haftadır denizdeyiz ama en azından kolum eskisi kadar iyi''.Law'ın kolu sakat kapışamaz.
O bir repliğe bakar ''Bir haftadır denizdeyiz ama en azından kolum eskisi kadar iyi''.Law'ın kolu sakat kapışamaz.
Dövüşerek dize getirmemiştir bence. :/Zoro kapışırken fb ile gösterecek.Mihawk Wano'yu nasıl dize getirdi merak ediyorum.
Tek kılıç teknik olarak olabilir.Shogun da gene teknik olarak 3 kılıç çıkacaktır.Kinemon da bile 2 tane var.Wano'dakilerin tek kılıç kullandığı Dressrosa'da bir gladyatör tarafından söylenmişti.
Yo gayet normal.Hem Zoro shogunu alacak demek hemde Shogun'u amiral gücünde beklemek sizcede biraz garip değil mi? :/
Shogun, kılıç ustası bulmuş Zoro bu zevki Law'a mı bırakacak Kesin Zoro kapışır demiyorum ama karakterine ters bir hareket olur eğer Law'a bırakırsa.Yok benim kastettiğim zoro fanlar adadaki en sağlam adamla Zoro dövüşür zannediyor.Law en güçlüyle dövüşür Zoro 2. ile.Kaldı ki Shogun amiral seviyesi filansa Zoro'nun kılıçları neticesine monte edip Luffy'e süs niyetine gönderir.Sunny'nin önüne koyarlar artık.
Henüz Zoro'nun gücünü görmedik, tahmin yapmak gayet doğal. Belki Lufy'den daha güçlü hale geldi 2 sene içinde, Luffy onu Rosa'da yakaladı, bilemeyiz.Hem Zoro shogunu alacak demek hemde Shogun'u amiral gücünde beklemek sizcede biraz garip değil mi? :/
Shogun amiral seviyesi demenin Korsanfancası Mihawk Amiral üstü hatta Yonkou seviyesi demektir.Hem Zoro shogunu alacak demek hemde Shogun'u amiral gücünde beklemek sizcede biraz garip değil mi? :/