Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    474
Zoro, Mihawk'ı yendiğinde; Sanji de Dünyanın En İyi Kılıç Ustasını tekmeleyerek dövebilecek güçte olacak; denge bu şekilde. Zoro'yu övmek/abartmak, Sanji'yi övmek/abartmaktır.
pek öyle durmuyor usta en iyi aşçı all blue felan zoro ile sanji arasındaki fark açılacak gibime gelıyor sanji şu saaatten sonra maksimum ryou felan öğrenir zoro kral hakisini geliştiricek daha

pek öyle durmuyor usta en iyi aşçı all blue felan zoro ile sanji arasındaki fark açılacak gibime gelıyor sanji şu saaatten sonra maksimum ryou felan öğrenir zoro kral hakisini geliştiricek daha
Şimdiye kadar fark açılmadı aksine kapandı. Water 7'da Sanji işk başta Water Train'de bir CP7 ajanını yendi ve üstüne Jabra'yı yendi. Burada neredeyse eşitlendiler. En iyi aşçı ne denek reis? :D Sanji zaten dünyanın en iyi aşçısı.

Wano öncesi açıktı bence wanoda yaklaştı sanji ama zamanla açılır gibime geliyor hayırlısı
2 yıllık aradan sonra King ve Queen'e gelene kadar net bir rakibe karşı mücadele etmedikleri için net bir şey söyleyemezdik. Kağıt üzerinde böyle bir farkın olması da gerekiyordu zaten; biri dünyanın en iyisinden 2 yıl eğitim alırken, diğeri 2 yıl yemek tarifi peşinde koştu. Sanji'nin gücünün yetmediği şekilde resmedildiği paneller ise Vinsmoke mevzuları için bir yatırımmış. Wano'da yine aynı noktadalar, gerçi önceki sayfalarda yazıldı; Sanji hücre uyanışı yaşadığında Zoro'ya Enma geldi.

dostum zaten blitz karşı tarafın reaksiyon verememesi seni algılayamıyacak kadar hızlı olmanla gerçekleşir mesela örnek vereyim old garp vs kuzan manga 1081 de garpın kuzana hareketlendiği kısımda kayboldu deniyor kuzan yüzünden yakalanana kadar göremiyor binevi o süra içinde rakibin algısı aşılıyor görünmez gibi olursun zaten sanjinin max feati quen feati şuana kadar zoronun lucci adam gibi savaştıkları zoroda featsel olarak daha üstün zoro koşup görünmez olmuyor diye sanji katlar demek saçma ztn dediğin gibi katlama olsa sanji>zoro olur ztn ( valla konu açcaktım old garp vs old wb anlatım yapıyım dedim resmi kopyala yapıştır koyamıyorum anlamadım) ( kizaru görünmez olamıyor kısmında yanlış konuşmuşum)
Kizaru'nun lazerini bloklaması ve Nusjuro'ya önden sakdırı yapnası en iyi speedblitz başarılarından.
Atmak istefiğin fotoyu internetten hızlı resim yükle yazıp herhangi bir siteye girip bağlantı sayfası oluşturduktan sonra burada atabilirsin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık