Bakayım dedim de aradığın panel. Aşağı inerken koymuşuz teşhisi.Orada tüm kemiği değil de 20-30 kemiği falan kırıktı başka bir panelde geçiyordu
Lakin ki değil. En güçlü sağ kolları çizdi mangaka orada zolo var.Sanji'nin Wano'da nasıl bir güçlendirme yaşadığının farkında değilsiniz. Adam neredeyse ölümsüz bir askere dönüştü. Nika gibi uç bir dönüşüm olmasa Lufi bile Sanji'den geride kalırdı. Sanji şu an açık ara en güçlü sağ kol.
abooo görende sanji ay tanrısı oldu sanar sakin usta yavaşSanji'nin Wano'da nasıl bir güçlendirme yaşadığının farkında değilsiniz. Adam neredeyse ölümsüz bir askere dönüştü. Nika gibi uç bir dönüşüm olmasa Lufi bile Sanji'den geride kalırdı. Sanji şu an açık ara en güçlü sağ kol.
Tanrı ırkından olan King'ten daha üst versiyona çıktığına göre ay tanrısı olabilir. Dayanıklılığının artmadı veya iyileşmesi için alevlerinin açık veya kapalı olması gibi bir dezavantajı yok.abooo görende sanji ay tanrısı oldu sanar sakin usta yavaş
O halde en güçlü sağ koldan daha güçlü diye düzelteyim.Lakin ki değil. En güçlü sağ kolları çizdi mangaka orada zolo var.
Vinsmoke biliminin zirvesi oldu, baba sevgisinden doğan müthiş bir gücü var, tanrılar gereksiz.abooo görende sanji ay tanrısı oldu sanar sakin usta yavaş
Orada tüm kemiği değil de 20-30 kemiği falan kırıktı başka bir panelde geçiyordu
Yanlış kayaya çarptık adamlar ezbere biliyor tüm repliklerini.Trao dedim diye tetiklenmediniz umarım malum Zoro öyle sesleniyor.Bakayım dedim de aradığın panel. Aşağı inerken koymuşuz teşhisi.
usta vucut sertliği ve onarılabilir eklem verıyor bu pek olayı yok sanji zoronun luffynin acoclu saldırılarına karşı öteki tarafı boylar en iyi ihtimalleO halde en güçlü sağ koldan daha güçlü diye düzelteyim.
Vinsmoke biliminin zirvesi oldu, baba sevgisinden doğan müthiş bir gücü var, tanrılar gereksiz.
Zoro'nun Ashura açması lazım öyle bile öleceğini zannetmiyorum.usta vucut sertliği ve onarılabilir eklem verıyor bu pek olayı yok sanji zoronun luffynin acoclu saldırılarına karşı öteki tarafı boylar en iyi ihtimalle