Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    474
Tanrı ırkından olan King'ten daha üst versiyona çıktığına göre ay tanrısı olabilir. :ehe: Dayanıklılığının artmadı veya iyileşmesi için alevlerinin açık veya kapalı olması gibi bir dezavantajı yok.
Mavi alev>Normal alev demeye gerek yok herhalde.
kingin alev yanınca ki deri sertliği kaıdonun bile üstündedir emin ol ımparator alevı normal alev deil ztn ırkının gücünden gelen özel alev bunlarda

Zoro'nun Ashura açması lazım öyle bile öleceğini zannetmiyorum.
tabi yakalayabilirse :fool:
zoronun hız featleri sanjiden iyidir en son doru dürüst savaştığı adam quendi sanjinin zoro lucciyi blitzliyordu luccinin zoan meyvesi deri sertliğini çok arttıran bişey ztn ? ama zoronun ne yaptığını gördük hayatında kılıç kullanmamış queninin saldırılarına benzemez zorodan saldırı yemek yamulur gider

Yanlış kayaya çarptık adamlar ezbere biliyor tüm repliklerini.Trao dedim diye tetiklenmediniz umarım malum Zoro öyle sesleniyor.:good:

Şaka maka Law tüm kemiklerinin kırılmasını beklemiş ama 20-30 kemik kırılmış bu da Zoro’nun nasıl bir monster olduğunu gösteriyor,doğal exoskeletona sahip adam.:sapkali:
Law denince elim ayağım titredi bi an

zoronun hız featleri sanjiden iyidir en son doru dürüst savaştığı adam quendi sanjinin zoro lucciyi blitzliyordu luccinin zoan meyvesi deri sertliğini çok arttıran bişey ztn ? ama zoronun ne yaptığını gördük hayatında kılıç kullanmamış queninin saldırılarına benzemez zorodan saldırı yemek yamulur gider
Sanji Zoro'yu hız konusunda katlar. Saf hızıyla görğnmez olabiliyor. Kazere yetişebiliyor. Lucci'yi blitzledi diye Sanji'den hızlı olması imkansız. Saf hızıyla görünmez olabilmesi SBS'lere bile geçti. Bulursam atarım.
SBS 103

Bu dedikoduyu ortaya kim attı bilmiyorum ama sanmıyorum. Zira savunma odaklı, AP'si epey düşük olan Marco bile alev modu açık King'in ağzından kan almıştı.
marconun ap si niye düşük olsun ölçek zorodan verılıyor zaten düz kılıç stili ile etkilemıyor alev yanarken ama kaıdodan kan alabiliyor o zoro şuraya keşke panel atabilsem

Sanji Zoro'yu hız konusunda katlar. Saf hızıyla görğnmez olabiliyor. Kazere yetişebiliyor. Lucci'yi blitzledi diye Sanji'den hızlı olması imkansız. Saf hızıyla görünmez olabilmesi SBS'lere bile geçti. Bulursam atarım.
saf hızıyla görünmez olması savaş anı hiç bi hız feati vermiyor kizaru görünmez olamıyor sanji speed>kizaru speed alırsın sen şimdi heralde lucci gear5 e hız olarak denk gidebiliyor ufak bi kısımda bile olsa zoroda buna blitz atıyor savaş featleri ele alınır hız kıyaslamalrında o bu görünmez oluo şu ışıkhızında bunlar o kadar önemli değil kizaruda ışık hızındaydı luffy vurdu ama katlama mevzusu yok o yüzden(şuraya panel atamıyorum ya :( )

saf hızıyla görünmez olması savaş anı hiç bi hız feati vermiyor kizaru görünmez olamıyor sanji speed>kizaru speed alırsın sen şimdi heralde lucci gear5 e hız olarak denk gidebiliyor ufak bi kısımda bile olsa zoroda buna blitz atıyor savaş featleri ele alınır hız kıyaslamalrında o bu görünmez oluo şu ışıkhızında bunlar o kadar önemli değil kizaruda ışık hızındaydı luffy vurdu ama katlama mevzusu yok o yüzden(şuraya panel atamıyorum ya :( )
Niye panel atamıyorsun?
Kizaru görünmez olamıyor mu nasıl yani? Işık hızında hareket edip Luffy'e yemeği veren Kizaru ve onu kimse görmüyor. O derece hızlı. Işık hızındaysan görünmez olabilirsin. Saf hız savaş hızını etkilemez demek bana çok saçma geliyor. Hızlı olan hızlıdır. Sanji'nin uyanıştan sonra Queen'i blitzlemesi mükemmel bir hız başarısıdır. Uyanıştan sonra 2-3 saniyede yendi Queen'i o derece. Öte yandan Zoro 20 bölüm vs attı.

Son düzenleme:
Zoro, Mihawk'ı yendiğinde; Sanji de Dünyanın En İyi Kılıç Ustasını tekmeleyerek dövebilecek güçte olacak; denge bu şekilde. Zoro'yu övmek/abartmak, Sanji'yi övmek/abartmaktır.

Niye panel atamıyorsun?
Kizaru görünmez olamıyor mu nasıl yani? Işık hızında hareket edip Luffy'e yemeği veren Kizaru ve onu kimse görmüyor. O derece hızlı. Işık hızındaysan görğnmez olabilirsin. Saf hız savaş hızını etkilemez demek bana çok saçma geliyor. Hızlı olan hızlıdır. Sanji'nin uyanıştan sonra Queen'i blitzlemesi mükemmel bir hız başarısıdır. Uyanıştan sonra 2-3 saniyede yendi Queen'i o derece. Öte yandan Zoro 20 bölüm vs attı.
dostum zaten blitz karşı tarafın reaksiyon verememesi seni algılayamıyacak kadar hızlı olmanla gerçekleşir mesela örnek vereyim old garp vs kuzan manga 1081 de garpın kuzana hareketlendiği kısımda kayboldu deniyor kuzan yüzünden yakalanana kadar göremiyor binevi o süra içinde rakibin algısı aşılıyor görünmez gibi olursun zaten sanjinin max feati quen feati şuana kadar zoronun lucci adam gibi savaştıkları zoroda featsel olarak daha üstün zoro koşup görünmez olmuyor diye sanji katlar demek saçma ztn dediğin gibi katlama olsa sanji>zoro olur ztn ( valla konu açcaktım old garp vs old wb anlatım yapıyım dedim resmi kopyala yapıştır koyamıyorum anlamadım) ( kizaru görünmez olamıyor kısmında yanlış konuşmuşum)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık