Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    475
Hangi bölüm?

Çizik atamadı yalnız suite :utan: Muhtemelen burnu yamulurdu King'in
1035.

Suit çok iyiydi valla. Keşke patlatmak yerine Franky ile Usopp'a verip kurcalatsaydı belki Usopp giyer power up almış olurdu. Ama neredee... Şov yapacak ya işte alevli sapık, kutu kola misali içindekini içti genleri uyandırdı kırdı attı tenekesini. Halbuki Arc başında burun kıvırıp denize atıyordu.

1035.

Suit çok iyiydi valla. Keşke patlatmak yerine Franky ile Usopp'a verip kurcalatsaydı belki Usopp giyer power up almış olurdu. Ama neredee... Şov yapacak ya işte alevli sapık, kutu kola misali içindekini içti genleri uyandırdı kırdı attı tenekesini. Halbuki Arc başında burun kıvırıp denize atıyordu.
CoA kaplayıp Npc tokatlamış :hhh:
(Bir de orada alev saldırısıda yapmış)

Zoro'nun saldırılarını ırkından gelen güçler dışında engelleyemez.

Sihirli kılıçta Kral haki falan açtırıyor işte. Ne garip dünya :utan:

Son düzenleme:
1035.

Ben şahsen suite bayılmıştım ama o botlar yokmu onlar bozuyordu işi, yoksa suit dizaynı mükemmel olmuştu. Suitin kötü yanı dönüşürken soyunmak ve Sanji pek hasar almadışından zırh hakisinin gelişmemesi olabilir. Bence bir sonra adım Sannin uyanış açmasıdır exoskeletonla, bu zırhı bir Zoan gibi düşünürsek bence uyanış açılabilir.

Zoro hep bir tık daha güçlüydü hep de daha güçlü olacaktır ama aralarında az çok bir denklik söz konusu. Bazen bu güç eğrisi Zoro lehine feci esniyordu Sanji geri planda kaldığı için ama güncelde rayına oturdu yavaştan. Sanji Zoro'nun ölümüne zorlanarak yendiği hiçbir rakibi yenemez. Zoro'yu ölümüne zorlayamamış hiçbir insan evladı da Sanji'yi yenemez. Aralarındaki mevzu budur

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık