Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    475
CoA kaplayıp Npc tokatlamış :hhh:
(Bir de orada alev saldırısıda yapmış)

Zoro'nun saldırılarını ırkından gelen güçler dışında engelleyemez.

Sihirli kılıçta Kral haki falan açtırıyor işte. Ne garip dünya :utan:
Sihirli kılıç dediğin Zoro'nun potansiyelinin farkına varmasına ve kendi limitini aşmasına yardımcı olan eğitim aracından fazlası değil. Eline alır almaz haki emip Zoro'yu haki kontrolü üzerine bir gelişime zorluyor.

Suitin böyle bir olayı yok envai çeşit özellik var içinde. Yok süzülme, yok pelerin kalkanı, yok dayanıklılık bilmemne. Hangi noktada Sanji'yi zorlamışta gen uyanışı vermiş?

Ya Luffy bile kelepçelerle taş maş taşıdı da haki çalıştı.

Bizim sapık görünmez olur olmaz hamama röntgenciliğe fırladı :hhh::hhh:

Hangisi daha bedava bir p'up acaba(!) :hhh::ehe:

Sihirli kılıç dediğin Zoro'nun potansiyelinin farkına varmasına ve kendi limitini aşmasına yardımcı olan eğitim aracından fazlası değil. Eline alır almaz haki emip Zoro'yu haki kontrolü üzerine bir gelişime zorluyor.

Suitin böyle bir olayı yok envai çeşit özellik var içinde. Yok süzülme, yok pelerin kalkanı, yok dayanıklılık bilmemne. Hangi noktada Sanji'yi zorlamışta gen uyanışı vermiş?

Ya Luffy bile kelepçelerle taş maş taşıdı da haki çalıştı.

Bizim sapık görünmez olur olmaz hamama röntgenciliğe fırladı :hhh::hhh:

Hangisi daha bedava bir p'up acaba(!) :hhh::ehe:
Sanji'nin görünmez olması için Suit'e ihtiyacı yok. ;)
Zoro bir kılıç ustası, sırf üstün seviye bir kılıç aldı diye ölecekse ne anlamı var? Zira Dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak istiyor. Sanji ise sadece Luffy'i KK yapmak için dövüşüyor.

Sanji'nin görünmez olması için Suit'e ihtiyacı yok. ;)
Zoro bir kılıç ustası, sırf üstün seviye bir kılıç aldı diye ölecekse ne anlamı var? Zira Dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak istiyor. Sanji ise sadece Luffy'i KK yapmak için dövüşüyor.
Suit sayesinde görünmez olabiliyor ya artık hani. Artık ihtiyacı olmaz ya tabbi ya tabi :d

Fena bir kaptana sadakat emsali

Nasıl demeyelim ki?

Genler uyanana kadar kendi hızıydı.
Genler uyandı ve Süper hızlı oldu. Kendi söylüyor zaten.

Neye atladım?
WCI'da Chiffon'u kurtarmak için 1 saniyeden kısa sürede Oven'ı tekleyip Chiffon'u kurtarıyordu. Oven dahil kimse Sanji'yi göremiyordu bile. Harbiden WCI'yı atlamışsın. Sanji her zaman hızlıydı.

Son düzenleme:
WCI'da Chiffon'u kurtarnak için 1 sanşyeden kısa sğrede Oven'ı tekleyip Chiffon'u kurtarıyordu. Oven dahil kimse Sanji'yi göremşyordu bile. Harbiden WCI'yı atlamışsın. Sanji her zaman hızlıydı.
WCI'yı atlamadım ve Sanji yavaş demedim. Hızlıdan süper hızlı oldu dedim. Oven dahil kimse göremiyor çünkü kimse Sanji'ye bakmıyor. Diğerinde Queen'in odağından kayboluyor. Bize bile göstermiyor Oda. Daha da hızlı olduğu belli işte.

WCI'yı atlamadım ve Sanji yavaş demedim. Hızlıdan süper hızlı oldu dedim. Oven dahil kimse göremiyor çünkü kimse Sanji'ye bakmıyor. Diğerinde Queen'in odağından kayboluyor. Bize bile göstermiyor Oda. Daha da hızlı olduğu belli işte.
Genler dış iskelet verebilir evet ama hıza ne gibi bir katkısı olabilir ki. Zaten çok hızlı olan bir karakter p-up aldığı için hızı artmıştır mantıken.
WCI'yı atlamışsın dediğim şakaydı. Kusura bakma. Sanji orada Luffy için bunu yapıyordu sonuçta.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık