Anladın sen beniAnadolu'da olmayan toprağı bulunan 4 şehir var ama yine de sen bilirsin tabi.
Anladın sen beniAnadolu'da olmayan toprağı bulunan 4 şehir var ama yine de sen bilirsin tabi.
Anadolu'da olmayan toprağı bulunan 4 şehir var ama yine de sen bilirsin tabi.
Katü yaz, Trabzon tam senlik sjsjjsjsAbi anadoluya gidemem
Yok abi mezun gibi duruyo
Millet 10kya üzülüyo kafayı yicem kaçtan mezuna kalmıştı
Hayırlı olsunn. Ayrıca bol bol sabır diliyorum şimdiden :sBoğaziçi'ne yeni kan, yani ben.
(Tam bakamadım ama Say.'dan girip ilk 1000'e girmiş olmam lazım.)
Mezuna kalma bence ama sonuçta kendi kararın yine de son ana kadar düşün o ortamda mezuna kalınmaz...Abi anadoluya gidemem
Yok abi mezun gibi duruyo
Millet 10kya üzülüyo kafayı yicem kaçtan mezuna kalmıştı
Ankara yaz ?Abi anadoluya gidemem
Gazi filan oluyo da bilmiyomAnkara yaz ?
Teşekkürlerr. Sadece Boğaziçi için 1 yılımı heba ettim aslında ama hiç alternatif seçmedim, yalandan birkaç yer yazarım artık.Hayırlı olsunn. Ayrıca bol bol sabır diliyorum şimdiden :s
Boğaziçi için bir yıla değer. Heba etmek sayılmaz. Hayırlı olsun.Teşekkürlerr. Sadece Boğaziçi için 1 yılımı heba ettim aslında ama hiç alternatif seçmedim, yalandan birkaç yer yazarım artık.
Ankara yaz bence.Şahsi fikrimce okuması İstanbul ve İzmir'den daha az maliyetli ve genel olarak bu iki yere kıyasla daha düzenli bir şehir.Gazi filan oluyo da bilmiyom
Umarım hayal kırıklığına uğramazsın ya eğitimi kaliteli de ortam olarak diğer ünilerden pek farkı olduğunu düşünmüyorum :sTeşekkürlerr. Sadece Boğaziçi için 1 yılımı heba ettim aslında ama hiç alternatif seçmedim, yalandan birkaç yer yazarım artık.
Ankara yazarsan kışları hüngür hüngür ağlarsın çok soğuk diye :sGazi filan oluyo da bilmiyom