Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

YKS 2023

Sınava girecek misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Küçük bir tavsiye vereyim, maddi durumu çok kötü olmayanlar yandan aöf okuyabilirler. yavaş yavaş bitirilebilinir bence aşırı zor değil. Kendi mesleğinde tutunamazsa kpss falan kasabilirsiniz. En kötü geleceğe yönelik bir garanti olur.

Nereye yazacağımı bilemediğim için bunu hortlatmak zorunda kaldım.

Sizce İstanbul Bilgi, Aydın ve Kültür gibi eh işte ve tabela üniversitenin bir tık üstündeki üniversitelerde Bilgisayar Mühendisliği okumak mı?

Yoksa sektörde ağırlığı olan Yıldız Teknikte İstatistik okuyarak Veri Analizine yönelmek mi?

Benim düşüncem Yıldız İstatistiğin puanı daha düşük olsa da bu sektörde üniversite ismi ve eğitim kalitesi en az kendini geliştirmek kadar önemli olduğundan ve Yıldız İstatistikte özellikle Veri bilimine yönelik ek yazılım dersleri alarak alalade çoğu üniversiteden iyi eğitim alarak sektörde daha iyi yer edinilebileceğini düşündüğündüğümden İstatistikten yana.

Ama kimseye yanlış yönlendirme yapmak istemediğim için bilgisi ve fikri olanlara danışmak istedim.

Sizce İstanbul Bilgi, Aydın ve Kültür gibi eh işte ve tabela üniversitenin bir tık üstündeki üniversitelerde Bilgisayar Mühendisliği okumak mı?

Yoksa sektörde ağırlığı olan Yıldız Teknikte İstatistik okuyarak Veri Analizine yönelmek mi?

Benim düşüncem Yıldız İstatistiğin puanı daha düşük olsa da bu sektörde üniversite ismi ve eğitim kalitesi en az kendini geliştirmek kadar önemli olduğundan ve Yıldız İstatistikte özellikle Veri bilimine yönelik ek yazılım dersleri alarak alalade çoğu üniversiteden iyi eğitim alarak sektörde daha iyi yer edinilebileceğini düşündüğündüğümden İstatistikten yana.

Ama kimseye yanlış yönlendirme yapmak istemediğim için bilgisi ve fikri olanlara danışmak istedim.
Birkaç istisnalar harici üniversite adı > bölüm.
Şu sıralar bilgisayar mühendisliği zaten aşırı iyi durumda değil, çok fazla bilgisayar mühendisi ve çok fazla rekabet var. Bilgisayar mühendisi arkadaşlarım da memnun değiller durumdan genel olarak. İstanbul Aydın gibi bir yerde okumak daha büyük eksi olur bir de.
Bence istatistik okuyup kendi farklı alanlarda geliştirip mesleğe o şekilde girmek daha iyi bir fikir. YTÜ de gayet iyi bir okul.

Bir de bu mesleğe aşık falan değilsen Odtü gibi bir okulun daha düşük puanlı mühendislikleri de çok iyi seçenek olur, bunları ciddi ciddi düşünmeni öneririm. Çok rekabet yok, ve buralardan cidden iyi kazananlar çıkıyor.

İşin üniversite hayatı ve sana katacağı network ile vizyon da var. İstanbul Aydın Üniversitesi'nin o konuda iyi olacağını sanmıyorum.

Sinan küfeoglu da istatistiği sürekli tavsiye ediyordu bir ara

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık