@Ghost ve bir kaç üyede bana aynı tarifeyi çekiyordu. Düşünün ortalamayı30k yaptığı için wcde ağlayan elemana ettiğimiz eziyet geldi aklımaASLDKFASŞLDKF
@Ghost ve bir kaç üyede bana aynı tarifeyi çekiyordu. Düşünün ortalamayı30k yaptığı için wcde ağlayan elemana ettiğimiz eziyet geldi aklımaASLDKFASŞLDKF
Dilci olmadığım için oradaki sıralamamı pek umursamıyorum ki. Eşit ağırlıktan istediğim yer gelmiyor.Dilde iki yılda 17k sıralama yaptım. Adam 1k yapmış, düşük diyor. Sayısalı da yüksek hahaha. Moralim bozuldu sabah sabah.
Önemli olan da istediğin bölümü okumak zaten. Öylesine yaptığım bir yorumdu alınmamışsındır umarım. Bu sıralamalar şaşırttı bu arada. Forumda herkes mi çok zeki ben mi malım anlamadım :/Dilci olmadığım için oradaki sıralamamı pek umursamıyorum ki. Eşit ağırlıktan istediğim yer gelmiyor.
Sınavın doğrudan zekâ veya disiplinle ilişkili olmadığını anlamak lazım.Önemli olan da istediğin bölümü okumak zaten. Öylesine yaptığım bir yorumdu alınmamışsındır umarım. Bu sıralamalar şaşırttı bu arada. Forumda herkes mi çok zeki ben mi malım anlamadım :/
Yaz ve arabana bak boşver :sIyte yazarsam iptal değil yazmazsam iptal yazmicam gibi
Döverek teselli etTebrikler herkese. Umarım istediğiniz yerler gelir, gelmezse de dünyanın sonu değil (@Chibi Şeytan senin için olabilir) bir yıl daha çalışır kazanırsınız.
Benim de kuzenim girdi bu sene sayısaldan 9700 yapmış üzülüyor, 3. Kez girsem mi diyor? Teselli mi edeyim döveyim mi arada kaldım.
engelledin mi beni netlerini sormuştumUcunda kaldım biraz. İstediğim bölüm 2500'de, ben 2900 küsur yapmışım. Dilden 1100 gelmiş, 100 daha çekse 1k için burs falan alırdım.
Unutmuşum. Özelden atayım.engelledin mi beni netlerini sormuştum