Yine iyi paslanmış haline göre.Bu kadar yanlışımın çıkacağını düşünmemiştim. 76 bin sayısal sıralamam var.
Ben sınava girmedim abi ama geçen dgsye girdim orada Türkçe ortalamasını kurtardığıma inanıyorumKurtuluş sensin yiğidim @Kaizoku Gari 300 - 350k arası bekliyorum senden
İyi bir mütercim tercümanlığa yerleşirsen ve birde biraz kafa çalışıyorsa kişi şahsi fikrimce iyi yerlere gelebilir.İyi bir üniversite hayatı için müthiş yanlış bir tercih dilden yerleşmemek. (ingiliz edebiyatı hariç). Kariyer olarak çok bir şey ifade etmiyor tabii.
Abi anadoluya gidemem50 binle gidebileceğin uçak mühendisliği bölümleri var ama? İstediğin şehir olmayabilir belki.
Yok abi mezun gibi duruyoYaz ve arabana bak boşver :s
Millet 10kya üzülüyo kafayı yicem kaçtan mezuna kalmıştıTebrikler herkese. Umarım istediğiniz yerler gelir, gelmezse de dünyanın sonu değil (@Chibi Şeytan senin için olabilir) bir yıl daha çalışır kazanırsınız.
Benim de kuzenim girdi bu sene sayısaldan 9700 yapmış üzülüyor, 3. Kez girsem mi diyor? Teselli mi edeyim döveyim mi arada kaldım.
Anadolu'da olmayan toprağı bulunan 4 şehir var ama yine de sen bilirsin tabi.Abi anadoluya gidemem
Yok abi mezun gibi duruyo
Millet 10kya üzülüyo kafayı yicem kaçtan mezuna kalmıştı