Öğretmen olmak istemiyom...Boğaziçinde herhangi bir bölüm okumak>>>>>>>>
Öğretmen olmak istemiyom...Boğaziçinde herhangi bir bölüm okumak>>>>>>>>
Araba ve yazlık iptal mi şimdi? İptal değilse üzülme hiç :sAbi aşırı arada sıralamam cidden hani napçam bilmiyom bu sıralamadm mezuna kalıp 30k filan yapmak da olmaz cidden iyi yapmam lazm ama bu sıralamayla da istediğim hiçbir yer olmuyo
Iyte yazarsam iptal değil yazmazsam iptal yazmicam gibiAraba ve yazlık iptal mi şimdi? İptal değilse üzülme hiç :s
50 binle gidebileceğin uçak mühendisliği bölümleri var ama? İstediğin şehir olmayabilir belki.Uzay veya uçak müh
Forumda şu an sınava girse sayısalda en düşük yapabileceklerden birisi benimdir diye düşünüyorum. İki sene önce öylesine girdiğim sınavdan ,ki şantiyeden yürüyerek gittim geldim, 170k yaptım. Gençlik bitmiş. (Sözlede 12 bindim. Orası ayrı konu. )Gayet insan evladı sonuçlar almış bir bebe şu konuyu okuduktan sonra kafayı sıyırıp foruma benzin döküp yaksa haklıdır derim. Acil 200k+ yapmış birileri yazmalı
Dilde iki yılda 17k sıralama yaptım. Adam 1k yapmış, düşük diyor. Sayısalı da yüksek hahaha. Moralim bozuldu sabah sabah.Forumda şu an sınava girse sayısalda en düşük yapabileceklerden birisi benimdir diye düşünüyorum. İki sene önce öylesine girdiğim sınavdan ,ki şantiyeden yürüyerek gittim geldim, 170k yaptım. Gençlik bitmiş. (Sözlede 12 bindim. Orası ayrı konu. )