Zoro ve Sanji'yi daha çok sevsem de oyları az diye Brook ve Mihawk'a attım oyumu. Bari genel sıralamada yükselsinler
İşte vicdanlı üye. Tebrik ediyorum seni. Biz yapamadık, sen yaptın. Karakterlerin itibarını korudun.Zoro ve Sanji'yi daha çok sevsem de oyları az diye Brook ve Mihawk'a attım oyumu. Bari genel sıralamada yükselsinler
Aklımda kalan Law anketlerini söyliyim sende hak vereceksin
Ama harbiden ne zaman forumda Law hakkında bir şey okusam hep "Hayali sadece Doffy'i indirmek olan çapsızın teki" tarzı şeyler karşıma çıkıyor Japonya'daki ankette Zoro'yu sollayıp yakın bir farkla Luffy'e kaybetti ama forumdaki gelecek anketten sağ çıkamaz
Benim desteğim Croco ve Law'a olacak o ayrı
Doldurmaz olur mu Jinbei hayvan gibi güçlü. Ben Oda'nın Monster Trio'ya kıyacağına ihtimal vermiyorum, bu serinin en büyük değerlerinden resmen Sanji konusunda da bir şeyler sakladığı çok belli ısrarla Diable Jambe yapıp duruyor sıradan tekme atar gibi. Büyük ihtimal okamalarla alakalı bir şey var o yüzden de kullanmıyor bildiklerini. Çok bariz zaten Kullanınca da yine eski yerini alır diyeceğim de zaten hiç o yerini kaybetmedi. Ennies Lobby'deki güç dengesinin değişmeyeceğini düşünüyorum bu üçlü açısından.50'sine dayamış amcanın ne işi var bizimkilerin yanında, filoda takılsın işte çok istiyorsa Valla Oda inatla Sanji'yi güçlendirmiyor, p-up falan da vermiyor. Asıl işlevi olan aşçılığa döndürürse gelişim olayını Sanji'nin güçlenmesi sakat duruma düşer, Jinbei kapabilir gayette yerini. Tehlike büyük.
Ben de öyle sanıyordum ta ki önceki etapta aldığı oyu görene kadar. Görmez olaydımLaw bu forumda o kadar sevilmiyor. Shanks ve Luffy olabilir.
Law vs Zoro'yu Law mu aldı??????? Tamam diğer iki anket şaşırtıcı değil de Zoro??? Tamam ikna oldum.Aklımda kalan Law anketlerini söyliyim sende hak vereceksin
Law vs Kidd: Kazanan Law.
Luffy'den sonra en güçlü nova : Kazanan Law
Ve en çarpcısısı Law vs Zoro : Kazanan Law.
Law lobisini küçümseme.Karakteri sevmeyenlerin sesi daha çok çıkar
@killz0ne'nin yorumundan sonra şok oldum...Ben de öyle sanıyordum ta ki önceki etapta aldığı oyu görene kadar. Görmez olaydım