Kurtarma yapmasan 12 12 olacaktı.Gerek yokmuş pek.Baştan beri finalde dort Kişi olacak şeklinde ayarladım. Hani dediğin şekilde olsaydı çeyrek final vs farklı olurdu. Neyse bunu düşünmek içn zaman var zaten
Kurtarma yapmasan 12 12 olacaktı.Gerek yokmuş pek.Baştan beri finalde dort Kişi olacak şeklinde ayarladım. Hani dediğin şekilde olsaydı çeyrek final vs farklı olurdu. Neyse bunu düşünmek içn zaman var zaten
Sanji orada duruken senin oyunun boşta durması yakışmadı.Sadece Zoro'ya verdim. Diğerleri arasında tam bir ayrım yapamadığım için. Rayleigh,Garp, Roger, Sanji hepsi çok iyi karakterler.
Haklısın da diğer isimler de baba isimler.:SSanji orada duruken senin oyunun boşta durması yakışmadı.
Geleceģin babalarından birine atmak daha makuldur.Normal zamanda zaten eski neslin hakkını gayet veriyoruz.Haklısın da diğer isimler de baba isimler.:S
Verdim Sanji'ye oyu.Geleceģin babalarından birine atmak daha makuldur.Normal zamanda zaten eski neslin hakkını gayet veriyoruz.
Hay yaşaVerdim Sanji'ye oyu.
Etaplar birbirine tam olarak denk olmadığı için kurtarma yaptım aslında. Mesela bir etabın üçüncüsü başka bir etapta birinci olacaktı atıyorum. O yüzden bu kurtarmalar varKurtarma yapmasan 12 12 olacaktı.Gerek yokmuş pek.
Finalde böyle oylarımBende zehir yok ki Ölmemek için
Bu oylamada, oy kağıdının üstüne Shiki yazıp öyle oylasan olmaz mı
Ya da Pusulanın içine kartvizitimi koysan da olurdu
Bi tane vereyim kartvizitbuyur
haRika'sınFinalde böyle oylarım