Dort Kisi diye düşünüyordum da daha fazla çıkması da mantıklı geldi şimdi@Mercury Diğer etaptan o zaman 3 kişi çıksın da adil olsun bari.
Dort Kisi diye düşünüyordum da daha fazla çıkması da mantıklı geldi şimdi@Mercury Diğer etaptan o zaman 3 kişi çıksın da adil olsun bari.
4 de olabilir sıkıntı yok bence.Dort Kisi diye düşünüyordum da daha fazla çıkması da mantıklı geldi şimdi
4 de olabilir sıkıntı yok bence.
Finalde 6 Kişi olursa ona final diyemem ben. Gidip bir super final yapmak da gerekir o zaman.Bir taraf 12 diğer taraf 15.Nerede adalet senyor anketör.
4 kişi çıksın sağlam olsun.
Futbol turnuvası değil ki buFinalde 6 Kişi olursa ona final diyemem ben. Gidip bir super final yapmak da gerekir o zaman.
Forumca birleşip bana bilgisayar alın gayet adil anketler yaparım o zaman
Ama beni de seven bikaç kişi vardı ben yokum olmaz ama protesto etmeye forum meydanına gidiyorumFutbol turnuvası değil ki bu
Finalde 4 kişi olunca favori karakteri o 4 kişiden hiçbiri olmayan ne yapacak? 4 kişiden herhangi birisine verecek. Mesela Zoro'yu sevmiyorsa Luffy kazansın diye ona verecek. Veyahut hatır için sevmediği birine verecek vs.. Sağlıklı bir oylama olmaz. 10 kişi falan olmalı ki hem forumda en çok sevilen 10 kişinin sıralaması da belli olmuş olur.
Süt zehri alır iç tabi kiAma beni de seven bikaç kişi vardı ben yokum olmaz ama protesto etmeye forum meydanına gidiyorum
Erzak olarak biraz süt var mıydı
Bende zehir yok ki Ölmemek içinSüt zehri alır iç tabi ki
Baştan beri finalde dort Kişi olacak şeklinde ayarladım. Hani dediğin şekilde olsaydı çeyrek final vs farklı olurdu. Neyse bunu düşünmek içn zaman var zatenFutbol turnuvası değil ki bu
Finalde 4 kişi olunca favori karakteri o 4 kişiden hiçbiri olmayan ne yapacak? 4 kişiden herhangi birisine verecek. Mesela Zoro'yu sevmiyorsa Luffy kazansın diye ona verecek. Veyahut hatır için sevmediği birine verecek vs.. Sağlıklı bir oylama olmaz. 10 kişi falan olmalı ki hem forumda en çok sevilen 10 kişinin sıralaması da belli olmuş olur.