Yani Shanks, Law, Luffy, Dragon, Croco, Dof, Wb var baya iddialı isim.Diğerinde kim olcak?
Yani Shanks, Law, Luffy, Dragon, Croco, Dof, Wb var baya iddialı isim.Diğerinde kim olcak?
Jinbei'yi severim ama harbiden olmaz yani böyle. Ölmesin de tabi Franky ve Usopp ile beraber Monster Trio'ya alternatif üçlü olsunlarKısmet artık, yine de alıştır kendini yavaştan .Valla bende şöyle bir trio görmek istemiyorum, Jinbei ölmeli bu yüzden
O anketten Law ve Luffy çıkar.Yani Shanks, Law, Luffy, Dragon, Croco, Dof, Wb var baya iddialı isim.
Shanksta baya tehlikeli.O anketten Law ve Luffy çıkar.
Büyük ihtimal çıkar. Ama kesin belli olmaz yine de.Öyleleri varsa foyası sonraki etapta açığa çıkar artık Ben çok olmadığını düşünüyorum.
50'sine dayamış amcanın ne işi var bizimkilerin yanında, filoda takılsın işte çok istiyorsa Valla Oda inatla Sanji'yi güçlendirmiyor, p-up falan da vermiyor. Asıl işlevi olan aşçılığa döndürürse gelişim olayını Sanji'nin güçlenmesi sakat duruma düşer, Jinbei kapabilir gayette yerini. Tehlike büyük.Jinbei'yi severim ama harbiden olmaz yani böyle. Ölmesin de tabi Franky ve Usopp ile beraber Monster Trio'ya alternatif üçlü olsunlar
Law bu forumda o kadar sevilmiyor. Shanks ve Luffy olabilir.O anketten Law ve Luffy çıkar.
Law bu forumda o kadar sevilmiyor. Shanks ve Luffy olabilir.