Popüler olan şeylerden nefret edilmiyor gibi bir argüman mı sunuyorsun? Bir çok örnekle çürütülebilir bu, sence de öyle değil mi?Aynen nasıl nefretse artık en popüler karaktere oynuyor
Popüler olan şeylerden nefret edilmiyor gibi bir argüman mı sunuyorsun? Bir çok örnekle çürütülebilir bu, sence de öyle değil mi?Aynen nasıl nefretse artık en popüler karaktere oynuyor
Önemli olan sayı değil nitelik. Sanjicilerde o daha az. Sanjiciler inanılmaz bir şekilde Zoro'ya nefret duyan garibanlar. Zorocular öyle mi karakterin eleştirilecek tonla işi olmasına rağmen Zoro'dan sonra Sanji'yi koyabiliyorlar. Ki bunu da ben, bizzat bu nefretin içinde haşlanmış bir üye olarak söylüyorum.Önemli olan sayı değil nitelik :/ Zorocularda o daha az :/ Sanjiciler 3-5 basit harekete sevinen garibanlar. Zorocular öyle mi pireyi deve ederler. Ki bunu ben diyorum yani Zoroyu sever Sanjiden pek haz etmem :/
Zehahaha, yalnız bu anketten iki isim çıkmayacak mı?Zoro'cular taktik yapmış 1. olabilmek için Sanji'ye oy veriyorlarmış. Sanji çıkmaz ise Sanji oyları Luffy'e gideceği için.
Yok yok, düştükçe ateşlenen bir kitlesi var Sanji'nin. Bakma aslında Zoroculardan daha fenalar, karakter ne yaparsa yapsın reeeeyiiiz diye peşinde koşan hayranlar bunlar Sana diyorum sana, sen de Sanjici değil misinAynen nasıl nefretse artık en popüler karaktere oynuyor
Ama öyle böyle gömmüyordu millet Sanji'yi Ben artık orta karar bi kitleye hitap ediyor sanmıştım
O durum söz konusu olsa bu kadar oy alır mıydı sence? Ya da hem nefret edip hem oy attığımızı mı ima ediyorsunPopüler olan şeylerden nefret edilmiyor gibi bir argüman mı sunuyorsun? Bir çok örnekle çürütülebilir bu, sence de öyle değil mi?
Hahaha Ben "Monster Trio"cuyum. Çok fazla sevdiğim karakter var oralara girmeyelim benden fan olmazYok yok, düştükçe ateşlenen bir kitlesi var Sanji'nin. Bakma aslında Zoroculardan daha fenalar, karakter ne yaparsa yapsın reeeeyiiiz diye peşinde koşan hayranlar bunlar Sana diyorum sana, sen de Sanjici değil misin
Sen niye benim cümle kalıbımı kullanıyon lan lanet kadın :/Önemli olan sayı değil nitelik. Sanjicilerde o daha az. Sanjiciler inanılmaz bir şekilde Zoro'ya nefret duyan garibanlar. Zorocular öyle mi karakterin eleştirilecek tonla işi olmasına rağmen Zoro'dan sonra Sanji'yi koyabiliyorlar. Ki bunu da ben, bizzat bu nefretin içinde haşlanmış bir üye olarak söylüyorum.
Zehahaha, yalnız bu anketten iki isim çıkmayacak mı?
Yok yok, düştükçe ateşlenen bir kitlesi var Sanji'nin. Bakma aslında Zoroculardan daha fenalar, karakter ne yaparsa yapsın reeeeyiiiz diye peşinde koşan hayranlar bunlar Sana diyorum sana, sen de Sanjici değil misin
Bu adamın sesine kulak verin. Madem Zoro'ya ya da Sanji'ye vermiyorsunuz inada bindirip, boşta kalan ikinci oyları Roger reyize verin. Koskoca Korsanlar Kralı'nın düştüğü hale bak.Roger 1 oy eksik alsa sonunculuğu paylaşacak.
Monster trio mu kaldı ya Jinbei geldi, trio falan yalan oldu. Tek gerçek trio, çekirdek trio; Luffy, Zoro, NamiO durum söz konusu olsa bu kadar oy alır mıydı sence? Ya da hem nefret edip hem oy attığımızı mı ima ediyorsun
Hahaha Ben "Monster Trio"cuyum. Çok fazla sevdiğim karakter var oralara girmeyelim benden fan olmaz
Cümle kalıbından utan diyeSen niye benim cümle kalıbımı kullanıyon lan lanet kadın :/
Bu anketten 2 diğer anketten 2 kişi gelecek. Finalde 4 kişi olacak.Zehahaha, yalnız bu anketten iki isim çıkmayacak mı?
Luffycilerin çoğunun Sanji'ye oy verdiğini dusunuyorum ben.Finalde tek oy olursa Sanji bunun yarısı kadar oy alır.Ama Zoro yine benzer alır.Bu anket sonucundan çıkarılabilecek sonuçlar :
1.Sanji bu arc sesi çok çıkan haterların aksine çoğu üyenin sempatisinin artığı bir karakter oldu.
2.Takıntılı Zorocular yüzünden karakterden soğuyup oyların Sanji'ye kaymış olabileceği.
3.Sanji haterları yüzünden haksızlığa gelemeyen tarafsız üyeler.
Bu kadar yakın sonucu ben bile beklemiyordum.
Sonuç: Zorocular üzgün
O zaman telaşa gerek yok, anketten Zoro&Sanji çıkacağı barizdi zaten. Diğerinden de Shanks'le Beyazsakal gelir. Kadro belli, finalde tek oy hakkı olacaksa iyi iki oy olursa katliam çıkarBu anketten 2 diğer anketten 2 kişi gelecek. Finalde 4 kişi olacak.