Voldemort mu? Gay değil bence. Hoş adam zerre cinsellikle ilgilenmiyordu. Aklı fikri büyücülerin başına geçmektiGay mi peki ? Gayliği kesin değilse peşin hüküm vermemek lazım
Voldemort mu? Gay değil bence. Hoş adam zerre cinsellikle ilgilenmiyordu. Aklı fikri büyücülerin başına geçmektiGay mi peki ? Gayliği kesin değilse peşin hüküm vermemek lazım
Konumu trolleme la.Dumbledore neden gay yapma gereği duymuş.
Onu bunu bilmem Harry Potter alır diyecem ama yok Harry de hiç ışık göremiyorum. O yüzden Ron.
Zirve dönemleri diyebiliriz. Dumbledore 5.kitapta Voldi ile karşılaştığı zamanki gibi olmayacak yani.Hangi şartlarda karşılaşıyorlar?
İkisi de zirve hallerinde Mürver Asa'ya sahipler. Onu nasıl değerlendiricez.Zirve dönemleri diyebiliriz. Dumbledore 5.kitapta Voldi ile karşılaştığı zamanki gibi olmayacak yani.
Yazar öyle demiş sen kim oluyon bence değil diyorsunVoldemort mu? Gay değil bence. Hoş adam zerre cinsellikle ilgilenmiyordu. Aklı fikri büyücülerin başına geçmekti
Bellatrix ile bir ilişkileri olduğu bilgisi nereden aklımda kalmış olabilir?Voldemort mu? Gay değil bence. Hoş adam zerre cinsellikle ilgilenmiyordu. Aklı fikri büyücülerin başına geçmekti
Lanetli Çocuk'ta geçiyor da saçma bir kitap.Elinde Mürver asa ile Grindelwald'ı bile yendi Dumbledore. Bu adamı yenebilecek tek kişi Merlin'dir herhalde. Çok büyük bir güce sahip.
5. kitapta karşılaşıp defetmişti de zaten.
Bellatrix ile bir ilişkileri olduğu bilgisi nereden aklımda kalmış olabilir?
Grindelwald Dumbledore'a ilgi duymuyordu diye biliyorum. Neyse dediğin gibi uzatmamak daha iyiYazar öyle demiş sen kim oluyon bence değil diyorsun
Grindelwald'ı sordum ben bu arada
Neyse bu mevzuyu uzatmayalım, Volde'ye kanım ısınmadan hiç karizması yoktu
Çok kasma be abi.İkisi de zirve hallerinde Mürver Asa'ya sahipler. Onu nasıl değerlendiricez.