Dumbledore alır
Tipten kaybediyor hem diğer taraf gay yani ona oy atmazsak olmaz medeni olmak lazımAzcık da Voldi'ye oy atın yav. Adam süpürgesiz uçabilen ilk kişi. Vardır onda da bir şeyler. Slytherin varisi la bu.
Voldemort gay değil demedim ki diye bir mesaj gelebilir Rowling'ten. O da olabilir yani.Tipten kaybediyor hem diğer taraf gay yani ona oy atmazsak olmaz medeni olmak lazım
Voldemort'un çocuğu var nasıl gayVoldemort gay değil demedim ki diye bir mesaj gelebilir Rowling'ten. O da olabilir yani.
Ne güzel işte. Biseksüel olabilir.Voldemort'un çocuğu var nasıl gay
İşte o zaman işler kızışırVoldemort gay değil demedim ki diye bir mesaj gelebilir Rowling'ten. O da olabilir yani.
Olabilir :/ Aslında konuya Grindelwald'u da ekleyebilirdin. Ben onun Voldemort'u yenebileceğini düşünüyorumNe güzel işte. Biseksüel olabilir.
Gay mi peki ? Gayliği kesin değilse peşin hüküm vermemek lazımOlabilir :/ Aslında konuya Grindelwald'u da ekleyebilirdin. Ben onun Voldemort'u yenebileceğini düşünüyorum
Adama Harry Potter'da aseksüel imajı çizerken saçma bir şekilde Lanetli Çocuk'da çocuk yaptığını öğreniyoruz. Sen ne istiyorsan öyle de en iyisi.Gay mi peki ? Gayliği kesin değilse peşin hüküm vermemek lazım