Lanet olsun.Lanetli Çocuk'ta geçiyor da saçma bir kitap.
Lanet olsun.Lanetli Çocuk'ta geçiyor da saçma bir kitap.
Eyvallah.@Jenque senin için konuya ayar çektim reyiz.
Niye ısınamadın ya. Çok güzel gülüşü vardır reyizin.Yazar öyle demiş sen kim oluyon bence değil diyorsun
Grindelwald'ı sordum ben bu arada
Neyse bu mevzuyu uzatmayalım, Volde'ye kanım ısınmadan hiç karizması yoktu
Sonunda ya. Böyle gelin abi bana. Ben kimi güçlü bulduğumu söylemeyeyim de. Bir bakıma doğru da diyebiliriz.Dumbledore'da mürver asa olmasına rağmen ikisi karşılaştığında dumbledore net bir üstünlük sağlayamıyor sanırım hem kitapta hem filmde. Burdan voldemort daha yetenekli/ güçlü çıkarımı yapabilirmiyiz?
voldemort'da sıradan bi asa mı var eger öylese voldemort serie'yi cok iyi bilmiyorum ama.Sonunda ya. Böyle gelin abi bana. Ben kimi güçlü bulduğumu söylemeyeyim de. Bir bakıma doğru da diyebiliriz.
Asaların seride çok da büyük bir önemi yok aslında(küçük bit etkisi yok diyemeyiz ama) . Fakat mürver asa burada bir istisna. Direkt ölüm tarafından yapılmış en güçlü asa olduğu için ayrı bir etkisi var haliylevoldemort'da sıradan bi asa mı var eger öylese voldemort serie'yi cok iyi bilmiyorum ama.
En güjlü Hayri Pıtırcık bir kere.Voldemorta gider oyum.Korku yayıp ismini bile ağza aldırmaya korkutmak sadece cani birisi olmakla olmaz.Zaten serinin zirveleri Voldi ile Dumbledoredur.