Sağlığı, hikmeti yerinde olan voldi tokatlar.
B*k yesin o.En güjlü Hayri Pıtırcık bir kere.
Luffy mi sandın Hayri'yi Luffy fanı seni one piece olsa en güjlü olurdu.En güjlü Hayri Pıtırcık bir kere.
Ana karakter seviciyik biz xD İyi çocuktu ama. Haddini bilen bir kardeşimizdi. :/uffy mi sandın Hayri'yi Luffy fanı seni one piece olsa en güjlü olurdu.
Ana karakter sevici olduğunuz alnınızda yazıyor artık söylemenize gerek yok. xDAna karakter seviciyik biz xD İyi çocuktu ama. Haddini bilen bir kardeşimizdi. :/
Zor bir soru yalnız. Ben Dumbledore derdim sanırsam.
Yaşlı adam zor hareket eder ya. Bas sen Voldi'ye.Harry Potter'ın büyücü dünyasında herhangi bir güç dengesi olduğunu sanmıyorum. Büyücüler büyü yaparken bir kurala uymuyorlar. Hogwarts'a yeni başlamış 11 yaşında bir çocukla yılların büyücüleri asaları varsa aynı büyüleri yapabiliyor zaten.Evren böylesine dengesizken Yazarın en güçlü şudur demesini de pek umursamıyorum. Bu sebeble kendi değerlendirmemi yapıcam:
Voldemort her açıdan daha tehlikeli, öngörülemez ve çok acımasız biri. Kara büyü konusunda da Dumby'den daha bilgili. Bu yönleri Voldyi öne çıkarırken akılalmaz kibiri ve üstünlük kompleksi gücünü köreltiyor bence.
Gelelim Dumbledore'a. Voldemort'a göre daha akıllı, soğukkanlı, plancı biri. Zeka ve bilgisi sayesinde korkutucu gözüküyor. Voldemort'un sırlarını kolayca çözer ve savaşı kazanır.
Gerçi Draco bile Dumbledore'a Expelliarmus yapabilmişti. Dediğim gibi çok garip bir güç mantığı var seride, pek anlamıyorum.
En hızlı büyüyü kim yaparsa o kazanır diyeyim bari
Aynen. Yeni kitaplar yolda. Belki bu söylediğin şeyler bu sefer gerçek olur. :/Ana karakter sevici olduğunuz alnınızda yazıyor artık söylemenize gerek yok. xD
Aslında eline güç geçmedi.Yoksa güç delisi olabilir haddini de aşabilirdi belki ama yazar o potalara meylettirdi sonra kaçtı o sulardan.İşkence büyüsü yapmaya hatta öldürme laneti yapmaya adım kaldığı zamanlar vardı hatırladığım kadarıyla denemeler falan.Elemanı zoro gibi büyüyle kesmeler.Gerçi ne olduğunu bilmiyordu ama sonuç fena.
Crucio yaptı ama çok kısa sürdü. Lanetler gerçekten çok ayrı bir şey.Ana karakter sevici olduğunuz alnınızda yazıyor artık söylemenize gerek yok. xD
Aslında eline güç geçmedi.Yoksa güç delisi olabilir haddini de aşabilirdi belki ama yazar o potalara meylettirdi sonra kaçtı o sulardan.İşkence büyüsü yapmaya hatta öldürme laneti yapmaya adım kaldığı zamanlar vardı hatırladığım kadarıyla denemeler falan.Elemanı zoro gibi büyüyle kesmeler.Gerçi ne olduğunu bilmiyordu ama sonuç fena.