Rongono soylomodom. Yuh yav 8 film çekildi boş yapıyor.Hermione de zenci çıkmış.
Madem öyle belirtseydi kitapta.Şimdi Dambılın da suçu yok ama kafamdaki bilge bir kişi tasviri bozulunca ayar oldum. Bilge adamın Homo olma şansı yok.
Rongono soylomodom. Yuh yav 8 film çekildi boş yapıyor.Hermione de zenci çıkmış.
Madem öyle belirtseydi kitapta.Şimdi Dambılın da suçu yok ama kafamdaki bilge bir kişi tasviri bozulunca ayar oldum. Bilge adamın Homo olma şansı yok.
Farkettim yanlış anlamışım zaten.Bir erkeğe platonik ask besliyordur icinde utancından açılamıyordur .Senin tabirin yanlış forumun ülkenin yarısı gay olurdu öle olsa
Dumbledore'un odasına girdiğimde asamı sıvazlıyorduGay olunca neden bilge olmasın ya. Ki daha çok platonik duygular besliyormuş. Grindelwald'ın asasını sızvazlamak istiyor demiyor.
Kendi çizimi. İmzası da var.Hermoni zenci çıktıktan sonra soğudum yazardan.Bir de ne demiş ? Ten rengini hiç soylemedim ki bir şey.
Harry burda da kısaymış acaba oyuncularını kasırtlı mı uzamasını engellediler.Dumbledore'un odasına girdiğimde asamı sıvazlıyordu
Kendi çizimi. İmzası da var.
https://www.reddit.com/r/harrypotter/comments/6rz6be