Şimdi Dambılın da suçu yok ama kafamdaki bilge bir kişi tasviri bozulunca ayar oldum. Bilge adamın Homo olma şansı yok.Aynen öyle zaten. Yoksa seride ima falan bir şey yok. Maksat dikkat çekeyim falan.
Şimdi Dambılın da suçu yok ama kafamdaki bilge bir kişi tasviri bozulunca ayar oldum. Bilge adamın Homo olma şansı yok.Aynen öyle zaten. Yoksa seride ima falan bir şey yok. Maksat dikkat çekeyim falan.
Gay olunca neden bilge olmasın ya. Ki daha çok platonik duygular besliyormuş. Grindelwald'ın asasını sızvazlamak istiyor demiyor.Şimdi Dambılın da suçu yok ama kafamdaki bilge bir kişi tasviri bozulunca ayar oldum.
Olum platoniklik gaylik mi lan!Gay olunca neden bilge olmasın ya. Ki daha çok platonik duygular besliyormuş. Grindelwald'ın asasını sızvazlamak istiyor demiyor.
Tövbe est.Bu gay mihabbeti nereden çıktı? Sanırsın erkek öğrencileri odasında ellerken yakalandı. :/
Hermoni zenci çıktıktan sonra soğudum yazardan.Bir de ne demiş ? Ten rengini hiç soylemedim ki bir şey.Aynen öyle zaten. Yoksa seride ima falan bir şey yok. Maksat dikkat çekeyim falan.
Ne alaka? Nasıl böyle bir bağlantı kurdun?Olum platoniklik gaylik mi lan!
Griselda Marchbanks, Harry Potter döneminde SBD yaparken Dumbledore için Biçim Değiştirme ve Tılsım FYBSlerinde ben vardım. Bana bir asayla yapıldığını görmediğim şeyler yapmıştı demişti. Kadın 150 küsur falan. Zaten Voldemort dönüşünde de heykelleri canlandırmıştı. Harry Potter malı ve Bellatrix manyağı olmasaydı görürdük Voldemort'u.Dambıl burnuyla döver.
Ne bilim ki daha çok platonik duygular besliyormuş diyince sen.Ne alaka? Nasıl böyle bir bağlantı kurdun?