Munferit dedigin ornek politik ve sık sık geceklestiriliyor. Ben bunlara gundelik hayatimda rastgeliyorum hocam, medyada da rastgeliyotum. Oyle sosyal medya degil, hollanda haber ajansları.
Kaldi ki senin alintin ol modeli icindi ve seytani babayi da ona ornek gosterdin. Adamin dedigi gayet acik. Once babadaj ornek gosterim sonra soyle demen durust degil.
"Gender envy bitebilecek bir şey değil, ötekileştrime onların zihinlerince yapılacak. " böyle bir şey yazdığında tabiki kişisel yorum olarak ele alacağım. Başka platformlardan yapılan bir alıntı gibi mi duruyor bu mesajın?
Çocuk için bir zararı yoksa ne gibi bir sakınca var? Ahlaki endişeler inan umrumda değil bu noktada. Yazmissin
@kekomancer
1, gender envy mevzusu benim degil translarin tanimi, az baksan bulursun. Kadin olamamak icin kadina duyulan kiskanclik
2, ahlaki kismi da onemli ama bebege zarari var olm onun. Sut degil o, ayni yerden gelmiyor, icinde bebek icin gerekli besinler yok, hormon erkekte sut uretmez. Bunun sagliga zarari mi varmis diye sorgulaman bile sacma, kadin bedeni sadece hormondan mi sut uretiyor? Yok daha neler!
İsin saglik zarari kismina gireceksek daha neler var, eve gidince makaleyi de atarim.