Kon Rachel 'ı Bam gelmeden indirmeyi düşünüyordu. KON bu almayacağını düşündüğü savaşa girmez . Adam zeka küpü, seviyeci ile bile kafa yaptı zamanında. Fug ne yapacak ki Rachel 'i niye bu kadar üstüne düşüyorlar. En son Bam ' a karşı mı kullanacaklar. Fug 'un hedefi Zahard sonuçta , Zahard da kat anlaşması var tek Rachel ne yapabilir, Bam gibi bir potansiyeli de yok.
Rachel 'in taraf çok güçsüz kaldı cehennem treni arcında, daha Yuri de trene bineceğini düşünürsek sayıları çok ve nasıl eşleşecekler bilmiyorum. Ran , Kon ,Beta bizim taraf çok ağır basıyor.
Wangnan da ZAhard yüzüğü vardı yanlış hatırlamıyorsam ,bu adam kuleye değişim getireceğim diyordu.Bahsedilen prens çıkabilir mi ?
O kadar yazdım bilgiyasay kasıldı hepsi silindi
Rachel ne zeka nede güç bakımından Koon'un dengi olamaz. Kuralsız olsa bile Zahard ile dövüşebilecek güce gelmesi de göründüğü kadarıyla imkansız.
Fug'un ve Headon'un ne planladığıda bilinmiyor yani bu konu tam bir muamma.
Rachel tarafının güzçsüz gözükmesi Baam'ın hayvanlığı. Baam olmasa çok rahat Cehennem Trenininde ilerlerdi.
Buna rağmen ilerki katlarda Hwa Ryun'un dediğine göre Karaka olaya dahil olacak.
SIU cehennem treni arcında Maddog vs Baam yapabilirm demişti belki MAdDog olaya dahil olacak. Bunun yanında Sachi Faker gibi isimleride kendi tarafına çektyse baya çekişmeli bir arc bizi bekleyebilir.
Bu arada Wangnan kuvetle muhtemelen prens. Zaten 2. sezon arcının ismi bile Prensin dönüşü ve o arc boyunca ana karakter olarak Wangnan işlendi.
Zaten Hwa Ryun Zahard ve 10 Ulu Aİlenin yaptığı en büyük hata diyerek Wangnan olduğunu belli bir ölçüde ispat etti.
Şu 3 prenses olayının doğru olduğunu zannetmiyorum. Öyle bir bilgi vermiş olsaydı SIU wiki bunu es geçmezdi.
Ayrıca illa 10 büyük aileden olmak zorunda değil prensesler. Sadece hem prenses hem de 10 büyük aileden biri olunca daha çok itibar görüyor gibiler.
Son olarakda aklıma takılan bir şey var. Acaba bu Zahard+10 FL birden 134 e kadar çıktılarmı yoksa duraksaya duraksayamı çıktılar ? Bazı katların Zahard ın kızları tarafından fethedildiği biliniyor sonuçta. Eğer non-stop çıktılarsa Zahard ın kuleye girmeden öncede prensesleri var demek değilmidir bu ?
Emin değilim belki bir bilgi yanlıştır.
Sonra dediğin gibi prensesler sadece 10 Ulu Aİle değil onlardan ayrılmış aileler ve ya alt ailelerden olabiliyor.
Bir de Kütüphanedeki Zahard paylaşımını ben çevirmedim Webtoongarden'da görmüştüm hazır koydum.
Az önce göz gezdirdim Tog Wiki'ye böyle birşey yazdığı da yok yani bilgi yanlış olabilir.
Edit: Az önce buldum fethetme değil de yardım ediyorlar. Muhtemelen belli bir katta durdular o ara oldu prensesler.
Biraz daha göz gezdireyim.