phantaminumHer şey Headon'un başının altından çıkıyor. Bence Headon aslında Phantom (ismi heydi tam bunun? )
phantaminumHer şey Headon'un başının altından çıkıyor. Bence Headon aslında Phantom (ismi heydi tam bunun? )
Olur mu olur hacı Rachel'e seni bu hikayenin baş kahramanı yaparım falan demişti ordan axis olduğuna şüphelenmiştim zatenHer şey Headon'un başının altından çıkıyor. Bence Headon aslında Phantom (ismi heydi tam bunun? )
o iş olmaz çünkü yuri phantaminum'u ve headon'u gördü 2 si bambaşka karakterlerOlur mu olur hacı Rachel'e seni bu hikayenin baş kahramanı yaparım falan demişti ordan axis olduğuna şüphelenmiştim zaten
Kulede yaşam yaratabilenler var, kendi görünüşünü de değiştirebilir gayet. Ama bence de olmaz, Headon uzun süredir orda olan bi karakter.o iş olmaz çünkü yuri phantaminum'u ve headon'u gördü 2 si bambaşka karakterler
Headon'un Zahard'dan nefret ettiği nerede geçmişti? Hatırlayamadım :SHeadon zaten kuralsızlardan nefret ediyor. Buna Zahard'da dahil.. Kulenin gerçek sahibi olarak Gardiyanları görüyor.
Özel yöntem dendi onun dışında bir açıklama getirilmedi diye biliyorum. Genel de ailelerin en güçlü kızları prenses oluyor.Bir şey soracağım bu Zahard prenseslerine güçleri nasıl veriliyor, açıklanmadı değil mi? Güçlü oldukları için mi Zahard ' ın gücü veriliyor , yoksa güç verildiği için mi böyle farkı seviyede oluyorlar ? Androssi ' yi neye göre , nasıl seçtiler?
Soru 2: Anak Zahard da,annesi sayesinde yarı zahardın gücü var. Buna ek olarak birde diğer prensesler gibi güç de verilse hepsinden potansiyelli olmaz mı ? Prensesler içinde istisna bir yere gelir.
Not: Enryu en merak ettiğim karakter. Axis olmadan o seviyede olmak ayrı bir şey.