Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
134. katın üstünde eğer kule devam ediyorsa, o katların gardiyanları acaba zahard ve yaptıkları konusunda ne düşünüyordur? Çünkü hiç iletişime geçmemiş olmalılar. Belki de alt katların gardiyanları yukarıda ulaşılmaması gereken bir şey olduğunu bildikleri için kuleye bir sınır çekmesi adına zahard'a güç vermişlerdir. Ne dersiniz?

134. katın üstünde eğer kule devam ediyorsa, o katların gardiyanları acaba zahard ve yaptıkları konusunda ne düşünüyordur? Çünkü hiç iletişime geçmemiş olmalılar. Belki de alt katların gardiyanları yukarıda ulaşılmaması gereken bir şey olduğunu bildikleri için kuleye bir sınır çekmesi adına zahard'a güç vermişlerdir. Ne dersiniz?
Ben aynen öyle düşünüyorum, bu gardiyanlar Zahard'ı kullanmak için güçler verip sistemi kitledi. Zahard ve 10 aile gardiyanlardan testleri aldı doğal olarak ve daha zordu. 134 kat çıkan 135. kata da çıkar. Ölümsüzlük ve daha bir sürü güçle kulenin her ayrıcalığını bunlara vermişler üstüne birde katları bunların üstüne yapmışlar. Kulede işleyişin devam etmesi için kuralsızlara kapılarını açıyor gibi geliyor. Bu gardiyanlar neden bunları yaptı hiç bilmiyorum. Zahard'a bunu vermeselerdi Urek veya 10 aileden birileri testi gardiyandan alıp üst kata çıkabilirdi ama sistem kitlendi.

@RocheFelix @Raiden Ayıp ettin. Atölye, Gardiyanlar kadar gizemli olmasa da serinin ilerlerinde işlenecek önemli bir konu. Macseth de kulede otorite ve güç olarak Zahard'a karşı durabilecek birkaç isimden biri. Zahard donla dolaşırken adam yapay hayat yaratıyormuş. Seviyeci ünvanı Zahard kral olduktan sonra belirlendiğinden kendisi dahil edilmiyor böyle bayağı sıralamalara :a:

Yüksek ihtimalle Gustang'in atölye arcında konuştuğu kişi Macseth'ti ve Gustang'in de böyle büyük riskler altına girebilmesi de böyle bir dayanağı olduğu içindi bence.

@RocheFelix @Raiden Ayıp ettin. Atölye, Gardiyanlar kadar gizemli olmasa da serinin ilerlerinde işlenecek önemli bir konu. Macseth de kulede otorite ve güç olarak Zahard'a karşı durabilecek birkaç isimden biri. Zahard donla dolaşırken adam yapay hayat yaratıyormuş. Seviyeci ünvanı Zahard kral olduktan sonra belirlendiğinden kendisi dahil edilmiyor böyle bayağı sıralamalara :a:

Yüksek ihtimalle Gustang'in atölye arcında konuştuğu kişi Macseth'ti ve Gustang'in de böyle büyük riskler altına girebilmesi de böyle bir dayanağı olduğu içindi bence.
"Teacher(Öğretmen)": Yüce Öğretmenin altında yer alır ama Kule içindeki etkisinin çok büyük olduğu unutulmamalıdır.
Yine çok güzel yazmışsın ama ya :sapkali:Macseth reyizi zaten seviyecilerle şey yapmazdım da şuradan kaç rütbe düşük öğretmenin bile etkisi büyük diye algı yaratacaktım :D Epey merak ediyorum ben bunları açıkçası ;)

---Kule içindeki Nüfuzu---
Atölye,Zahard tarafından yönetilmeyen bağımsız bir kuruluştur tamamiyle bağımsız bir kuruluştur.Böyle bir kuruluş Kulenin yöneticilerinin dengesi ve gücüne tehdit olabileceği düşünülebilir ama bu durum böyle değildir.Bunun sebei Atölyenin güç mücadeleri ve siyasat ile kesinlikle hiçbir ilgisinin olmamasıdır.Bu gerçeğe rağmen Masceth,Zahard ve 10 Ulu Savaşçı ile yakınlaşmak için 3 Lordtan biri olan Flux'u yaratmıştır.

Bir Kat Yöneticisi,Atölye ile bir kargaşa çıkarttığında bir Öğretmen tarafından tamamiyle küçük düşürülmüştür. Bu haberleri duyan Katın Hakimi,Öğretmenden özür dilemek için gelmiştir.
Mesela şu öğretmen kim acayip merak etmiştim ilk okuyuşumda. Üstelik 13 ay serisi falan filan derken çok güçlü bir oluşum oldukları göze batıyor hemen.

Son düzenleme:

Labsente

Bir soru Hell joe'nin içindeki yönetici parçası Baam'ın içindekilere bakarak nasıl o yöneticinin gücüne sahip olabilirsin diyor. Bu sahneyi görünce Enyru'nun bir yöneticinin gücüne sahip olduğunu varsaymak doğru mu? Yoksa bu yöneticinin gücü bir şekilde Beyaz'ın içindeydi Ölüm treninde son parça bu gücü verirken yanlışlıkla yöneticinin gücünü de mi verdi? Burada yönetici derken, Kat gardiyanı demek istiyor galiba?

@Elodin bana da cevap ver, Zahard piyon mudur?

Bir soru Hell joe'nin içindeki yönetici parçası Baam'ın içindekilere bakarak nasıl o yöneticinin gücüne sahip olabilirsin diyor. Bu sahneyi görünce Enyru'nun bir yöneticinin gücüne sahip olduğunu varsaymak doğru mu? Yoksa bu yöneticinin gücü bir şekilde Beyaz'ın içindeydi Ölüm treninde son parça bu gücü verirken yanlışlıkla yöneticinin gücünü de mi verdi? Burada yönetici derken, Kat gardiyanı demek istiyor galiba?
Yöneticinin gücünden kastı, shinsoonun bağımsız kontrolü. Yönetici derken kat gardiyanı diyor. İzinsiz shinsoo kullanıyor, kuralsız olduğunu nereden bilsin, zaten kuralsızların neler yapacağını da doğru düzgün bilen yok.

Bro'm senin olayı doğrular mı bilmiyorum ama Zahard büyük bir güç ve şurada 13 ay serisinin yapımı için gerekli şeyleri bulduğunu yazıyor. Nasıl yaptı, nasıl etti bilmiyorum ama belki de senin dediğin kapıya çıkar.

"13 Ay serisi":Ashul Edwaru 12 ay serisini oluştuurmak için Zahardtan özel malzemeler veya maddeler aldı ve bunları 13 Ay serisini yapabilmek için kullandı.

Labsente

Yöneticinin gücünden kastı, shinsoonun bağımsız kontrolü. Yönetici derken kat gardiyanı diyor. İzinsiz shinsoo kullanıyor, kuralsız olduğunu nereden bilsin, zaten kuralsızların neler yapacağını da doğru düzgün bilen yok.
Bağımsız shinsoo kontrolü de Baam ondan önce de shinsoo saldırısı yapmıştı ve bir tepki almamıştı. Ama başta onu ne şekilde olursun olsun gerekirse dikenin gerekirse, Beyazdan aldığım ruhları kullanarak onu durdurmalıyım deyip ondan sonra yapacağı saldırıyı hazırlarken bu tepkiyi verdi. Ondan önceki saldırılarda herhangi bir tepki yoktu.

Bro'm senin olayı doğrular mı bilmiyorum ama Zahard büyük bir güç ve şurada 13 ay serisinin yapımı için gerekli şeyleri bulduğunu yazıyor. Nasıl yaptı, nasıl etti bilmiyorum ama belki de senin dediğin kapıya çıkar.
Ben daha derine iniyorum. Zahard'ın planından çok bu planı ona verenleri merak ediyorum. Zahard tırmanırsa öleceğini bile görse bence tırmanmaya devam edecek bir tip ama bu gardiyanlar niye Zahard'ı seçti, en merak ettiğim şey bu. Zahard bunu istese bile o yüce varlıkların daha güçlü olduğu açık neden bunlara izin verdiler. Enryu'nun indirdiği gardiyan bile Zahard'ın taraftarları ölünce ortaya çıkıyor. Zahard'ı neden koruyorlar?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık