Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Çok belli değil mi? Açıkça Zahard ve sisteminin yok olmasını istiyor. Bunu da sadece kuralsızlar başarabilir.
:alkis: Evet seriyi anlama konusunda doğru yolda olan birini daha görmek güzel, gerçi yok etmek değil değiştirmek desek daha iyi olur. Diğer başlıkta sormuştu biri ben de benzer bir şey yazmıştım(tabi ki laf kalabalığı yaparak:D)
Bende öyle düşünmüştüm ama bu kadar basit olamaz heralde demiştim eğer öyleyse ki öyle galiba seri yeni yetme ergen dizilerinden farksız. Zaten bu seriye baya bir alt kitleye hitap ediyor gibi. Çizimleri de çocuksu gelmişti başlarda zaten. Seride ki herkesin cool ve yakışıklı olması ve tüm kızların baama göz koymasıda ayrı bir olay. Yuri 618 yaşına gelmiş ama tipik ergen kafasıyla tüm katlarda ilk defa gördüğü bir çocuğu arıyor. Bu kızın karşısına 618 yıldır kimse çıkmamış mı nedir anlamadım. Seriye bakma sebebim farklı bir kurgusu olmasıydı sonrada öyle gitti.
Siu'nun hikaye anlatma şekli okuyucu dostu değil, hikayenin bütününü kavramak için seriyle ilgili hemen her şeyi bilip, bunları birbirine bağlamak gerekiyor.
Yuri niye Baam'ı takip ediyor? Çünkü Phantaminum, Zahard ve o hariç saraydaki herkesi öldürdü. Bu da Yuri de kuralsızlara dair merak uyandırdı. Bilinen diğer tek kuralsız Enryu'ydu ki binlerce yıl önceydi onun ortaya çıkması.
Tam da o sıralarda kulede başka bir kuralsız beliriyor ama Urek. Yuri risk alıp onunla tanışmaya gidiyor ve şu an her ne kadar WHS'yle imparatorluğun arası çok iyi olmasa da Yuri'nin örgütle yakın bir ilişkisi var.
Bizim hikayenin başladığı yerde de Yuri bir şekilde bir kuralsızın geldiğini öğreniyor ve prenseslerin 1. kata inmesi 5 yasak arasında yer almasına rağmen gidiyor. Oğlanın kara kaşlı kara gözlü olduğunu bildiği falan yok. Yuri her zaman başka prenseslerin yapmayacağı şeyleri yapan biri olmuş gördüğün üzere.
Böyle şeyler yapması karakteriyle ilgili ama anlamak için empati yapmak gerekiyor. Her ne kadar 618 yaşlı gibi gözükse de bir çok kurallı 618 yılda yüksek seviyeci değil seviyeci bile olamıyor. Yuri'nin etrafındaki hemen herkes ondan 10 kat yaşlı. Kendini çıkışı olmayan ve herkesin ihtiyar olduğu bir şehirde düşün, bu ihtiyarların da hiç bir amacı kalmamış öylesine yaşayıp gidiyorlar.
Yuri'nin istediği şey kuleyi bu stabil halden çıkarmak ve bunu yapabilecek kişi de sadece bir kuralsız.

Edit: Karakterlerin güzel/yakışıklı olmasına gelirsek bu Kore ve Çin'de popüler olan konsept. Eğer biri çok güçlü/çok zenginse aynı zamanda da çok yakışıklı/güzel oluyor. Kişileri idealize etmeye dönük bir düşünme biçimleri var.Benim de çok hoşuma giden bir şey değil ama öyle işte. The Breaker'da işler böyle ama çocuksu olduğunu düşünmüyorum o serinin.

:alkis: Evet seriyi anlama konusunda doğru yolda olan birini daha görmek güzel, gerçi yok etmek değil değiştirmek desek daha iyi olur. Diğer başlıkta sormuştu biri ben de benzer bir şey yazmıştım(tabi ki laf kalabalığı yaparak:D)
Ahaha yok güzel yazmışsın. :/ Sistemi değiştirmek onu yıkmak oluyor zaten. Zahard efendi değişime izin vermeyeceği için evvela onun ortadan kalkması gerekiyor. Son anda eski maceracı hallerini hatırlar da imana gelirse orasını bilemem tabii lakin hoş olmazdı bu senaryo.

Ahaha yok güzel yazmışsın. :/ Sistemi değiştirmek onu yıkmak oluyor zaten. Zahard efendi değişime izin vermeyeceği için evvela onun ortadan kalkması gerekiyor. Son anda eski maceracı hallerini hatırlar da imana gelirse orasını bilemem tabii lakin hoş olmazdı bu senaryo.
Zahard bir piyon, asıl arkasındakini merak ediyorum ben. Bu gardiyanlar Zahard'ın gücünü test eden ulu varlıklar, neden ona böyle ayrıcalıklar verip kuleyi çıkmaza sürüklemişler? Neden 134.katın üstünü kapatmış?

Zahard bir piyon, asıl arkasındakini merak ediyorum ben. Bu gardiyanlar Zahard'ın gücünü test eden ulu varlıklar, neden ona böyle ayrıcalıklar verip kuleyi çıkmaza sürüklemişler? Neden 134.katın üstünü kapatmış?
Ne desek boş olur. Uydurma olacak ama Zahard o katın gardiyanıymış gibi duruyor sanki. Birilerinin daha üst katlara çıkmasını engellemek göreviymiş gibi hani. Burada devreye sadece kulenin daha üst katları değil de kulenin dışı da işin içine giriyor. Var bir dertleri ama ne olduğu belli değil.

Okuyucu açısından hoş olmazdı çünkü biz geçmiş ve gizli kattaki şeyleri biliyoruz ama Yuri bunlardan bi haber, onun için Zahard o kadar da kötü biri değil hatta saygı duyduğu biri bence.
Yuri Zahard konusunda zeki davranıyor gerçi. Eğer çizgiyi geçerse önceki prenseslere olanların kendi başına geleceğinin farkındaydı ve hemen kendini buna hazırladı.

Okuyucu açısından hoş olmazdı çünkü biz geçmiş ve gizli kattaki şeyleri biliyoruz ama Yuri bunlardan bi haber, onun için Zahard o kadar da kötü biri değil hatta saygı duyduğu biri bence.
Yuri Zahard konusunda zeki davranıyor gerçi. Eğer çizgiyi geçerse önceki prenseslere olanların kendi başına geleceğinin farkındaydı ve hemen kendini buna hazırladı.
Yuri'ye göre Zahard, saygı duyduğu bir isim olsa da yozlaştığını düşünüyor. Şimdilik sadece kulede sevmediği şeyleri değiştirmeye çalışıyor gibi duruyor ama Zahard'ın gerçek yüzünü öğrendiğinde ondan nefret edecektir.

Zahard'ın bahsedildiği gibi kötü olmadığı belli. Yani en azından ilk başlarda öyleymiş. Kuleye bir düzen getirmiş adam. Ki çömlekteki gardiyanların tanrısı bile Baam'ı sınarken benzer şeyler düşünüyor. Acaba Zahard gibi olur mu diye. Her neyse artık Panta'nın baskını sırasında mı oldu artık ne olduysa Zahard'a bir şeyler oluyor. Bunun dışında prenslerin de silah serisiyle ilgili güzel bir gizemi vardı da tam hatırlamıyorum tekrar okumak lazım.

Ama konuyu döndürdüğünüz görmek sevindirdi. Devam edin böyle :sapkali:

Zahard'ın bahsedildiği gibi kötü olmadığı belli. Yani en azından ilk başlarda öyleymiş. Kuleye bir düzen getirmiş adam. Ki çömlekteki gardiyanların tanrısı bile Baam'ı sınarken benzer şeyler düşünüyor. Acaba Zahard gibi olur mu diye. Her neyse artık Panta'nın baskını sırasında mı oldu artık ne olduysa Zahard'a bir şeyler oluyor. Bunun dışında prenslerin de silah serisiyle ilgili güzel bir gizemi vardı da tam hatırlamıyorum tekrar okumak lazım.

Ama konuyu döndürdüğünüz görmek sevindirdi. Devam edin böyle :sapkali:
Gel beraber döndürelim. Öyle yalandan devam edin demeyle olmuyor bu işler. :/

Gel beraber döndürelim. Öyle yalandan devam edin demeyle olmuyor bu işler. :/
Mendokusai :/ Hadi neyse konu vereyim madem. Bu Atölyenin başı hakkında ne düşünüyorsunuz? Herif hayat yaratmış üstüne epey güçlülerden biriydi. İsmini hatırlayamadım. Flux mıydı Flosh muydu öyle bir şeydi. Ki öğretmen falan bile seviyeciye denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. @Elodin senin fikrini de ayrı alayım unuttum sayılır eskileri :/

Mendokusai :/ Hadi neyse konu vereyim madem. Bu Atölyenin başı hakkında ne düşünüyorsunuz? Herif hayat yaratmış üstüne epey güçlülerden biriydi. İsmini hatırlayamadım. Flux mıydı Flosh muydu öyle bir şeydi. Ki öğretmen falan bile seviyeciye denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. @Elodin senin fikrini de ayrı alayım unuttum sayılır eskileri :/
Peh! Yalandan zorlama konu attın ya iş bitti hemen güya. :/
Hiçbir şey düşünmüyorum. İlgimi çeken birisi değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık