Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
10 ailenin gardiyanlarla yaptığı anlaşmalardan sadece birkaç tanesinin içeriğini biliyoruz. Kaldı ki Zahard her katın gardiyanıyla anlaşma yapmış birisi. Ölümsüzlüğü 100. kattan sonra alıyor. Kulenin yapısını ya da neden her katta bir yönetici olduğunu anlamadığımız sürece 135. kata neden tırmanmadıklarını öğrenemeyeceğiz.
İlk katlardan birinde bir gardiyanın baam için söylediği çok lezzetli görünüyorsun lafı beni hep düşündürmüştür. Ayrıca hedeonun da bunu ima ettiğini yanlışım yoksa hatırlıyorum.
Sırf shinsoo kullanmaları için kule sakinleri ile anlaşma yapıyor bu varlıklar. Simbiyoz yaşantı gibi birbirlerine fayda sağlamadıktan sonra neden bu gardiyanlar yardım etsinler ki insanlara? Bence asıl sorun gardiyanların bu anlaşmalardan ne elde ettikleri olmalı.

134.katın anahtarının yarısıyla 13 ay serisi yapılıyor diğer yarısıyla da Wangnan'ın sahip olduğu yüzükler yapılıyor. Bir üst kata çıkmak için hepsini toplamak lazım.

Gardiyan bu kuralı bozamaz mı? Neden Zahard'ın bunu yapmasına izin verdi?
Tamamiyle tahmin üzerinden yürüyebiliriz. Gardiyanlar üst katlara çıkmak için belli sınavlara soktuğundan yukarı kurallıların en üst kata çıkmasını istemiyor olabilirler. Bu yüzden kral olmayı insanları yönetmek isteyen birini oraya geçirmiş olabilirler vs.

Kendileri kurallıları en üst kata çıkmaya engelleyemediklerinden (gardiyan üstü bir varlık tarafından engelleniyorlar) kral olmak için hevesli Zahard'ı öne sürmüş olabilirler.
Bu tanrıvari varlıkta bir nevi 135.katı geçme sınavını Zahard'ı yenmek olarak değerlendirip buna göz yummuş olabilir.

Son düzenleme:
@Daredewill
C: Spoiler vermeden; ‘’Kulenin Kralı’’ ünvanından belli olduğu üzere kulenin kralı . Kulenin şu anki toplumunu oluşturan kişi o. Kat Gardiyanları ve Zahard arasındaki ilişki sır olarak saklanıyor. Bu konuda söyleyebileceğim fazla bir şey yok ^^

135. kat ve ilerisine gelirsek, oranın çok farklı bir dünya olduğunu göreceksiniz ^^
Gardiyanlar kulenin içindeki canlı türlerinden birinden çok kulenin bir parçası gibiler, yani kuleyi kim inşa etti, niye etti, kulenin tanrısı kim gibi konularla yakından ilişkililer gibi duruyor. O yüzden kolay kolay içine girilecek bir konu değil, nasıl ki serinin ismi One Piece'ken 20 yıldır One Piece'in ne olduğunu öğrenemedik; Tanrı'nın Kulesi'nde de Gardiyanları öyle kolay kolay öğrenemeyeceğiz ama bana daha çok nötrlermiş gibi bir izlenim uyandırdı.

kulenin bir test oldugunu duşünuyorum yani sade katlarin degil kulenin tamamının.

hatırlarsak gizli katta iken icerdeki veriler kendilerini canlı türü olarak görüyodu farkında degildiler ama gercek kulede yöneticiler bunun farkinda ve kule dısaridan kuralsız almasının nedenide her testi gecîp son sınamaya ulasmak belkide ödul kulenin kendisi bir axes silahı olabilir işte 134. katta kuleyi kitlemelerinin nedenide son teste kimse olasmasin diyedir belkide her sey son bulacak.

@Daredewill

Gardiyanlar kulenin içindeki canlı türlerinden birinden çok kulenin bir parçası gibiler, yani kuleyi kim inşa etti, niye etti, kulenin tanrısı kim gibi konularla yakından ilişkililer gibi duruyor. O yüzden kolay kolay içine girilecek bir konu değil, nasıl ki serinin ismi One Piece'ken 20 yıldır One Piece'in ne olduğunu öğrenemedik; Tanrı'nın Kulesi'nde de Gardiyanları öyle kolay kolay öğrenemeyeceğiz ama bana daha çok nötrlermiş gibi bir izlenim uyandırdı.
Bu çok iyi oldu. Zahard resmen piyon artık benim gözümde. At, fil bile değil, basit bir piyon, kendini vezir sanıyor ama.

Bu çok iyi oldu. Zahard resmen piyon artık benim gözümde. At, fil bile değil, basit bir piyon, kendini vezir sanıyor ama.
Satrançtaki gibi kulenin belirli bir sınırına ulaştırılmaya çalışılan piyon gibiymiş desene. 134. kata çıkmasını amaçlamışlar, o kata çıkınca da Vezir ilan etmişler. LoL

Satrançtaki gibi kulenin belirli bir sınırına ulaştırılmaya çalışılan piyon gibiymiş desene. 134. kata çıkmasını amaçlamışlar, o kata çıkınca da Vezir ilan etmişler. LoL
134.katı çıkıp seviyeci olan birinin kendinin 80.kattaki halinden ne kadar güçlü olduğu bariz. Düşününce 150. Kata çıkabilen biri belki de hatta büyük ihtimalle bu şimdiki 10 aile ve zahard'ı toz eder. Ben öyle düşünüyorum. Bence piyonlar, kule de en az 187 kattır.

134.katı çıkıp seviyeci olan birinin kendinin 80.kattaki halinden ne kadar güçlü olduğu bariz. Düşününce 150. Kata çıkabilen biri belki de hatta büyük ihtimalle bu şimdiki 10 aile ve zahard'ı toz eder. Ben öyle düşünüyorum. Bence piyonlar, kule de en az 187 kattır.
Dediğin desteklenebilir aslında. En basit örneği Pantanın baskını diyebilirim. Herif geliyor dağıtıp gidiyor ve kilitli olan kuleden çıkıyor(tam hatırlamıyorum kaybolurdu da olabilir) Bunun çıkışı bulduğunu duyan Urek de kendince çıkışı arayıp duruyor. Artık Panta axisliği ile mi çıktı bambaşka bir şey mi oldu gizem orada gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık