Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Dediğin desteklenebilir aslında. En basit örneği Pantanın baskını diyebilirim. Herif geliyor dağıtıp gidiyor ve kilitli olan kuleden çıkıyor(tam hatırlamıyorum kaybolurdu da olabilir) Bunun çıkışı bulduğunu duyan Urek de kendince çıkışı arayıp duruyor. Artık Panta axisliği ile mi çıktı bambaşka bir şey mi oldu gizem orada gibi.
Aslında o çok ilginç. Phanta kuleye giriyor ve Urek onu takip ediyor. Sonra Phanta büyük ihtimalle hemen Zahard ve sarayını basmıyor. Saray basılıyor. Urek tırmanıyor. Urek sıralamada kendisinin geride olduğu için gidip yönetici ofisini basıyor. Burası yalan ya da gerçek blöf yapmayı seviyormuş malum, siz benim Phanta ile hiç dövüştüğümü gördünüz mü diye sitem ediyor. Burada iki seçenek var, Phanta sonradan axis oldu. Dışarda bunlar arkadaş ve rekabet ediyorlardı. 2. Seçenek Phanta hep axisdi ve bunu bilerek yaptı. Belki Zahard ve olayına son verecekti ama sonra vazgeçti, belki de Urek'i bilerek bıraktı. Hepsinin bir amacı var gibi geliyor. 77.kata gitse Baam kanat ağacında Urek ile konuşsa baya bir şey ortaya çıkar. SİU bilerek bunları çok konuşturmuyor. Dış dünya ile belkide kuledeki zaman bile farklıdır.

134. Katın üstüne çıkan zaharddan güçlü olur diyorsunuz da zahard gibi 134 katı tırmanmış zaten tüm seviyeciler ve hiç birisinin zahard’ın gücüyle alakası yok. Yani 134. Kat mühürlü olmasaydı 150. Kata çıkanın zahard’dan güçlü olacağına bi garanti yok. Ki bu zamana kadar 134. Kata ilk tırmananlar zahard ve on aile. Zahard grubu tüm testlerini gardiyanlardan alıyor. Arkasından gelenler kat yöneticilerinin testlerini alıyor. 134. Katın yolunu açan zahard zaten. He urek tırmanabilirdi herhalde aynı şekilde ama kallavan çok güçlü diyoruz o tırmanabilir miydi acaba ?

134. Katın üstüne çıkan zaharddan güçlü olur diyorsunuz da zahard gibi 134 katı tırmanmış zaten tüm seviyeciler ve hiç birisinin zahard’ın gücüyle alakası yok. Yani 134. Kat mühürlü olmasaydı 150. Kata çıkanın zahard’dan güçlü olacağına bi garanti yok. Ki bu zamana kadar 134. Kata ilk tırmananlar zahard ve on aile. Zahard grubu tüm testlerini gardiyanlardan alıyor. Arkasından gelenler kat yöneticilerinin testlerini alıyor. 134. Katın yolunu açan zahard zaten. He urek tırmanabilirdi herhalde aynı şekilde ama kallavan çok güçlü diyoruz o tırmanabilir miydi acaba ?
Zahard ile sıradan birini karşılaştırmak hata olur. Veri dünyasında bir sürü karkater vardı hepsinin gücü farklıydı. Benim dediğim X karakterin 134. Kattaki halinden daha üstün olur 154. Kattaki X. Kendisini ezer geçer. Veri dünyasının koon ve Zahard'ı bir seviyeci den güçlü gelmedi bana. Baam kafa kafaya dövüştüğü halde henüz seviyeci gücünde değil. 135.kata ulaşan birinin alacağı ayrıcalıklar ve anlaşmalarla ne seviyeye geleceklerini bilemeyiz. Bunun için 10 aile lideri gücünde birilerini düşünmek lazım.

@Daredewill Siu önceki soru cevaplardan birinde ''Kulenin Kralı'' düşündüğünüz kral kavramından biraz farklı demişti ve Zahard'ın Enryu'nun öldürdüğü Gardiyanı yenemeyeceğini de söylemişti. Zaten otoritesinin Gardiyanların üzerinde olmadığını biliyorduk.
Daha önce de söylemiştim Gardiyanlarla kulenin sakinleri arasındaki ilişki Ragnarok gibi olabilir diye. Filmi izlemedim ama çizgiromanında Thor Ragnarok yaklaştığında olanlardan şüphelenmeye ve araştırmaya başlar. Sonunda kendi dünyalarındaki Tanrıların da üzerinde tanrılar olduğunu ve bunların insanların ve tanrıların yaşam devinimlerinden beslendiklerini keşfeder. İpliği kesmekle tehdit edince Tanrılar ona yanlarında bir koltuk önerirler.
ToG'da da bunu andıran şeyler gördük mesela, Ölüm Katında insanların shinsoo özütü gibi bir ruhları olduğunu ve bunların toplamının göreceli olarak büyük bir güç ettiğini gördük.
Zahard'dan önce insanlar kuleyi tırmanamıyorlardı, ot gelip saman gidiyorlardı. Zahard'ın inşa ettiği bu sistemle kulede Gardiyanların gücünün çeyreğine(tahminen, hadi onda bir olsun) ulaşan Yüksek seviyeciler var. Bunların hepsinin gücünün Gardiyanlar tarafından emildiğini düşün. Sanki çiftlikte koyun semirtip yiyorlarmış gibi.

Neyse aklım başka yerlere kaydı yine ama bu konuda çok fazla olasılık var. Zahard bir nevi piyon olabilir ama Crowley'nin de dediği gibi piyonlar bir noktadan sonra şah hariç her şey olabilir.

@Daredewill Siu önceki soru cevaplardan birinde ''Kulenin Kralı'' düşündüğünüz kral kavramından biraz farklı demişti ve Zahard'ın Enryu'nun öldürdüğü Gardiyanı yenemeyeceğini de söylemişti. Zaten otoritesinin Gardiyanların üzerinde olmadığını biliyorduk.
Daha önce de söylemiştim Gardiyanlarla kulenin sakinleri arasındaki ilişki Ragnarok gibi olabilir diye. Filmi izlemedim ama çizgiromanında Thor Ragnarok yaklaştığında olanlardan şüphelenmeye ve araştırmaya başlar. Sonunda kendi dünyalarındaki Tanrıların da üzerinde tanrılar olduğunu ve bunların insanların ve tanrıların yaşam devinimlerinden beslendiklerini keşfeder. İpliği kesmekle tehdit edince Tanrılar ona yanlarında bir koltuk önerirler.
ToG'da da bunu andıran şeyler gördük mesela, Ölüm Katında insanların shinsoo özütü gibi bir ruhları olduğunu ve bunların toplamının göreceli olarak büyük bir güç ettiğini gördük.
Zahard'dan önce insanlar kuleyi tırmanamıyorlardı, ot gelip saman gidiyorlardı. Zahard'ın inşa ettiği bu sistemle kulede Gardiyanların gücünün çeyreğine(tahminen, hadi onda bir olsun) ulaşan Yüksek seviyeciler var. Bunların hepsinin gücünün Gardiyanlar tarafından emildiğini düşün. Sanki çiftlikte koyun semirtip yiyorlarmış gibi.

Neyse aklım başka yerlere kaydı yine ama bu konuda çok fazla olasılık var. Zahard bir nevi piyon olabilir ama Crowley'nin de dediği gibi piyonlar bir noktadan sonra şah hariç her şey olabilir.
Kulenin kendisi besi çiftliği ha, acayip hoşuma gitti.

Labsente

Ee hocam Bir sorum olacak. Arven nasıl kulenin tepesine çıktı ve yıldızları gördü?

Ee hocam Bir sorum olacak. Arven nasıl kulenin tepesine çıktı ve yıldızları gördü?
Arlene kulenin zirvesine çıkmadı, hiç kimse çıkmadı. O bir şekilde kulenin dışına çıktı ama kulenin dışı da nasıl bir yer bilmiyoruz. Urek uçsuz bucaksız topraklardan, sınırsız bir gökyüzünden ve sayısız yıldızlardan bahsederken Rachel ve Baam'ın yaşadığı yer yeraltında bir yere benziyordu. Arlene kuleden çıktıktan sonra oraya nasıl düştü belli değil tabi ama artık orası her neresiyse Rachel için her şeyi geride bırakıp kuleye tırmanmak tek umudu.

Labsente

Arlene kulenin zirvesine çıkmadı, hiç kimse çıkmadı. O bir şekilde kulenin dışına çıktı ama kulenin dışı da nasıl bir yer bilmiyoruz. Urek uçsuz bucaksız topraklardan, sınırsız bir gökyüzünden ve sayısız yıldızlardan bahsederken Rachel ve Baam'ın yaşadığı yer yeraltında bir yere benziyordu. Arlene kuleden çıktıktan sonra oraya nasıl düştü belli değil tabi ama artık orası her neresiyse Rachel için her şeyi geride bırakıp kuleye tırmanmak tek umudu.
O zaman Rachel'in amacı saçma olmuş olmuyor mu? Madem kuleyle işi yok neden kulenin en tepesine tırmanmaya çalışıyor.

Bir de sormuştum dün ama tatmin edici cevap alamadım. Ölüm katının gardiyanı Baam içindeki diken ve ruhların gücünü kullanmaya çalıştığı sırada nasıl oluyor da bir yöneticinin gücüne sahip olabiliyorsun minvalinde bir şey söylüyordu. Burada yönetici dediği Gardiyan mı yoksa Evankhell gibi katın idari amirleri mı?

O zaman Rachel'in amacı saçma olmuş olmuyor mu? Madem kuleyle işi yok neden kulenin en tepesine tırmanmaya çalışıyor.

Bir de sormuştum dün ama tatmin edici cevap alamadım. Ölüm katının gardiyanı Baam içindeki diken ve ruhların gücünü kullanmaya çalıştığı sırada nasıl oluyor da bir yöneticinin gücüne sahip olabiliyorsun minvalinde bir şey söylüyordu. Burada yönetici dediği Gardiyan mı yoksa Evankhell gibi katın idari amirleri mı?
Zaten sadece yıldızları görmek mantıklı bir amaç değil. Ama kulenin tepesine çıkmak dünyadaki herkesten yüksek olmak demek belki? Rachel'ın yaşadığı yer her ne kadar kulenin dışında olsa da kuleyle ilgisiz bir yer de değil sanki. Benim tahminim kulenin altında doğmuş bir köleyken hikayelerden duyduğu ve hiçkimsenin ulaşamadığı zirveye ulaşmak onun saplantısı.

Orada Mavi şeytanın yüzünü gördüğümüzden kastedilen o olmalı.Bu şeytanın kökeni 2. katta saklanan ve Baam'ın balık avı testinde fark ettiği shinsoo akışına kadar kadar geri gidiyor. Horyang, Arlene'nin Eline giderken Baam'ın yaptığı açıklamaya ve Atölye arcı sırasında Beta'nın Baam'a söylediklerine tekrar bakarsan parçaları birleştirebilirsin. Hell joe'nun konaklık yaptığı yaratık Kırmızı Bari olarak adlandırılırken Ölüm katı arcından sonra da mavi şeytan mavi bari olarak adlandırılmaya başlandı yani ya o da bir Gardiyan artığı ya da daha aşağı bir şeyken Dikenle birleşmesi sonucu gardiyanlara benzer bir güç kazandı.

biri bana serinin başında Yuri ye kim bir kuralsızın kuleye girdiğini söyleyediğini aydınlatabilir mi ?
yuri nasıl o kadar surede birinci kata inebilir be?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık