Oda'nın editörü mesaj attı.Bilginin kaynağını da yazsaydın keşke.. Hiç olmazsa beklenti içinde olmazdık..
Oda'nın editörü mesaj attı.Bilginin kaynağını da yazsaydın keşke.. Hiç olmazsa beklenti içinde olmazdık..
Dof'u alan aldı ya zaten Bellamy nasıl alsın tekrar Denizciler paketleyip götürdüler Dof'u. Smoker & Tashigi konusu için yorum bil yapmıyorum.Bence Bellamy tayfaya katılmaz büyük ihtimal Dof' u alıp ortalıktan kaybolacak. Tayfaya da ileride Smoker ve Tashigi'nin geleceğini düşünüyorum.
Dof'un adadan götürüldüğünü hatırlamıyorum ama biraz üstün körü okuduğumdan orayı atlamışım herhaldeDof'u alan aldı ya zaten Bellamy nasıl alsın tekrar Denizciler paketleyip götürdüler Dof'u. Smoker & Tashigi konusu için yorum bil yapmıyorum.
Sırf senin için 10 dk bunu aradım Burda paketlemişlerdi Dof'u:Dof'un adadan götürüldüğünü hatırlamıyorum ama biraz üstün körü okuduğumdan orayı atlamışım herhalde
Ben de CC gelmesini istiyorum aslında Barto ile beraber. Ama Luffy geçmişinden dolayı kabul etmez diye düşünüyorum. Ve de Usopp'un dedikleri. Ama CC ile ilgili dediğin kısım güzel bir sebep olabilir. Gelirse çok iyi olur. Bence Barto banko.Tayfaya suan icin gelebilecek 3 karakter var barto bellamy cc
Barto fan oldugu icin gelecegini zannetmiyorum müttefik olarak kalacaktir ama oda gibi troll tayfada her zaman zoro senpai sanji senpai diye gezen birini yapar mi yapar uyutmaz adami neyse Bellamy de büyük olasılık law ın tayfaya katılacaktır ya da luffy ile konuşup artık kendime bir yol bulmalıyım deyip ayrılır gruptan en cok olasilik ise cc nin çünkü daha onla napicaklarini bilmiyolar bigmom olayi yüzünden tayfada kalacagıni düşünüp law ile luffy nin yeni hedefinin de bigmom olacagıni yönünde fikrim en iyi müfettikit de lawdır bana göre müfettikliğide tayfa üyesi gibi görüne bilir çünkü bie kaç arc daha görücez kendisini
Hehe teşekkürler ama ben burayı biliyorum zaten sadece onu adada veya yakındaki gemilerin birinde tutuyorlardır diye düşünmüştüm.Sırf senin için 10 dk bunu aradım Burda paketlemişlerdi Dof'u:
Olayın üstünden 3 güç geçti onu da dikkate al Dof Impel Down'da tuvalet temizliyordur şimdiHehe teşekkürler ama ben burayı biliyorum zaten sadece onu adada veya yakındaki gemilerin birinde tutuyorlardır diye düşünmüştüm.