Valla kalbi bıçaklanıp da ölmemişse baya saçma olur.Gerçi van piis bu ama yine de saçma olur.Belki ölmemiştir, cesedini görmeden pek inanasım gelmiyor. Pell olayından sonra hep kafada bir soru işareti kalıyor.
Valla kalbi bıçaklanıp da ölmemişse baya saçma olur.Gerçi van piis bu ama yine de saçma olur.Belki ölmemiştir, cesedini görmeden pek inanasım gelmiyor. Pell olayından sonra hep kafada bir soru işareti kalıyor.
Onunla ilgili teoriler vardı ya. Caesar'ın kalbi bıçakladığı sahnede bıçak mı kazık mı her neyse tam kalbin yanında duruyordu. Ya çizim hatası ya da tamamen bıçaklamadı. :/Valla kalbi bıçaklanıp da ölmemişse baya saçma olur.Gerçi van piis bu ama yine de saçma olur.
Bak bunu söz kabul ediyorum.Gelecek, gelecek.
Arcdaki karlı bölgeyi daha görmedik, ben orada bekliyorum. Bu arc geldi geldi, gelmedi helvasını ben kavuracağım, içine de fıstığını koyacağım.Bak bunu söz kabul ediyorum.
Monet gelsin de helva yemesek de olur.Arcdaki karlı bölgeyi daha görmedik, ben orada bekliyorum. Bu arc geldi geldi, gelmedi helvasını ben kavuracağım, içine de fıstığını koyacağım.