Biliyorum dalga geçiyorum. :d yine de Suitsiz Sanji baya çöp. Jimbei tek atmasın yine de ezer. Hem neden Sanjiyi suitle değerlendiriyoruz ki her zaman. Franky'i de Shogun ile değerlendirelimSanji ile Daifuku bir değil.
Biliyorum dalga geçiyorum. :d yine de Suitsiz Sanji baya çöp. Jimbei tek atmasın yine de ezer. Hem neden Sanjiyi suitle değerlendiriyoruz ki her zaman. Franky'i de Shogun ile değerlendirelimSanji ile Daifuku bir değil.
E Daifukunun Cini de Sanji tutuyorSanji ile Daifuku bir değil.Sanji'den dayak yiyen Yonji'nin tutabildiği birisi Daifuku.
Enmalı Zoro, yanlış bir tabir zaten. Bununla beraber Suitli Sanji'de yanlış. Eğer, Sanji'nin gücünü; suitli ve suitsiz diye ayıracaksak. Zoro'da aynı şekilde Enma'lı ve Enma'sız ayırmak doğru olur. Çünkü bariz bir güç düşüşü yaşayacak. Yosaku ve Johnny'nin kılıçları ile aynı perfonmansı gösterececeğine inanıyorsan; Zoro'nun, Enma için dediklerini de geçersiz kılıyorsun demektir.Hayır değil. Sadece Zoro.
Adama gelen p.upu niye dahil etmiyelim.Suit de adamın bir gücü sonuçta.Biliyorum dalga geçiyorum. :d yine de Suitsiz Sanji baya çöp. Jimbei tek atmasın yine de ezer. Hem neden Sanjiyi suitle değerlendiriyoruz ki her zaman. Franky'i de Shogun ile değerlendirelim
Ama sürekliliği olacağı kesin değil kiAdama gelen p.upu niye dahil etmiyelim.Suit de adamın bir gücü sonuçta.
Güncel Sanji suiti kullanıyorsa çok tartışmaya gerek yok bence.Ha ilerde durumlar değişir kullanmaz o zaman da farklı bir şekilde dengeler.Hakisi falan p.up alır,gen uyanışı olur belki vs.Ama sürekliliği olacağı kesin değil ki
Kanka çok farklı bakıyorsun olaya... Zamanım olsa tartışırdım.Zaten zaman atlaması öncesi Luffynin, Zoro ve Sanjiyi aynı anda dövebileceğini düşünmedim. Yine de ikisini Arlong karşısında ezdirmesi bile Mangakanın kaptanın gücüne vurgusu işte. Franky, Lucciye ufak bir zarar bile veremiyordu
Yonji adamın normal büyüklükteki cinini tutuyor diye hatırlıyorum.Sanji bu büyüklükteki cini durduruyor.Partiye çok takılma malum Smoothie-Reiju sahnesi bile orda var,İchiji Peros'u dövüyorE Daifukunun Cini de Sanji tutuyor
Ama sürekliliği olacağı kesin değil ki
Ichiji güçlü adam şimdi Oven'a çok sağlam koymuştu. Niji hız konusunda Sanjiye ayar veriyor. Şu Ovenın fark edemediği Sanji'ye.. Yonji, Linlin'i kısa da olsa durduruyor. Vinsmokelar aslında bakarsan baya güçlüler. Judge, Snackle takışıyordu..Yonji adamın normal büyüklükteki cinini tutuyor diye hatırlıyorum.Sanji bu büyüklükteki cini durduruyor.Partiye çok takılma malum Smoothie-Reiju sahnesi bile orda var,İchiji Peros'u dövüyor