Evet haklısın. Aynı çakı Kaido'da işe yaramaz ama. Sonra durumu buna benzer.Çakılı Mihawk gibi takılacağı dönemlerinde Yosaku ve Johnny'nin kılıçlarıyla Sabaody'de Amiral durdurur bu arada @Kuroashi no Sanji
Evet haklısın. Aynı çakı Kaido'da işe yaramaz ama. Sonra durumu buna benzer.Çakılı Mihawk gibi takılacağı dönemlerinde Yosaku ve Johnny'nin kılıçlarıyla Sabaody'de Amiral durdurur bu arada @Kuroashi no Sanji
Dostum...Kılıcın yapabildiği şeyler farklı. Tenknolojik suit'in farklı. Sonuçta kullancısına güç katar. Basit.Hız, dayanıklılık, saldırı gücü, kalkan, görünmezlik ve uçma/süzülme gibi gibi özellikleri olan bir kostümle, kullanıcısının hakisini kontrolsüzce emerek yıkım gücüne çeviren bir katanadan bahsediyoruz. Zoro'dan gücu gidiyor, Sanji'den 3 tane daha Sanji gidiyor :S
İki dandik kılıçla Meito sınıfını neden kıyasladın anlamadım
Emin değilim.@Cavitq11 Dostum, Tüm Kek Adası Sanji'den bahsediyoruz yoksa şuan Germaları üst üste koyar
Sanji çöp harbi. Seri boyunca böyle gezmeliydi...Sanji mi Brook mu emin olamadım.
Böyle gezseydi New Kama Kenpo öğrenirdi ve işte o zaman sağ kol kim onu tartışırdık.Sanji çöp harbi. Seri boyunca böyle gezmeliydi...
Yoo Zorocuyum.Sanji fanı demi bide
Haklısın brom... Öğrenmeliydi. Kıssadan hisseye gelmek önemli olan. O yüzden çöp; çöp kadar olabilir.Böyle gezseydi New Kama Kenpo öğrenirdi ve işte o zaman sağ kol kim onu tartışırdık.
En büyük rakibine secde eden karakterin fanlığını yapmak zor olsa gerekYoo Zorocuyum.