Hayır değil. Sadece Zoro.Zoro değil; Enmalı Zoro.
Hayır değil. Sadece Zoro.Zoro değil; Enmalı Zoro.
Zaten Enma ve Suiti olmadan tek yumruğuna rahmetine kavuştururZoro'dan Enmayı al, Sanji'den Suiti.
Heh işte o zaman Luffy, Zoro, Sanji, Jimbei üçlüsüne tek yürür.
enma savunma için mi kullanılıyorZaten Enma ve Suiti olmadan tek yumruğuna rahmetine kavuşturur
Arkadaş Sanji tanklarken, Zoro vuramaz demek istiyor. Çünkü ortada taklayacak bir gücü kalmıyor Şancininenma savunma için mi kullanılıyor
Enma ile çok yüksek derecede hasar verebilir. Bu da Luffy'e zorluk yaşatabilir.enma savunma için mi kullanılıyor
Kusura bakma timeskip öncesi Luffy fightlarını gözden geçir. Aralarından En neti, Lucci'dir. Bu arada Luffy'nin Zoro ve Sanji'ye karşı illa bir fark yaratan önceliği ve üstünlüğü var. Ama sadece timeskip öncesi ve sonrası Luffy'nin rakiplerini nasıl yendiğini görmeni isterim. Timeskip öncesi Luffy, tamamen taktiksel ve meyve üstünlüğü ile yeniyordu. Sonrası ise haki üstüne kurulan fightlar var olmaya başladı. Aralarında bariz geri kalan Sanji'dir. Ama Zoro için aynısını söyleyemem.Luffy >> Sanji+Zoro
Sen Sanji'nin edememişsin azizim.Suiti olmasa değil suiti olduğu senaryoyu söylüyorum ben.Bence, Jimbei'nin gücünü iyi analiz edememişsin. Suiti olmasa çöp çeker Sanji'ye
Evet Hatırladım şu Zoro ve Sanji'nin yakın güçteki rakipleri ve Luffynin savaştığı tüm tayfasına yürüyecek adamlar mı ? Lucci, Kaku ve Jyaburayı 2v1de alır.Kusura bakma timeskip öncesi Luffy fightlarını gözden geçir. Aralarından En neti, Lucci'dir. Bu arada Luffy'nin Zoro ve Sanji'ye karşı illa bir fark yaratan önceliği ve üstünlüğü var. Ama sadece timeskip öncesi ve sonrası Luffy'nin rakiplerini nasıl yendiğini görmeni isterim. Timeskip öncesi Luffy, tamamen taktiksel ve meyve üstünlüğü ile yeniyordu. Sonrası ise haki üstüne kurulan fightlar var olmaya başladı. Aralarında bariz geri kalan Sanji'dir. Ama Zoro için aynısını söyleyemem.