İnanmasınlar canım sorun yok da öyle bir şey mi varmış?Şey yaz ''Sanji, Jabura ile olan dövüşünde haki açtı.'' belki inanırlar sana.
kssks
İnanmasınlar canım sorun yok da öyle bir şey mi varmış?Şey yaz ''Sanji, Jabura ile olan dövüşünde haki açtı.'' belki inanırlar sana.
Olsa valla forum yıkılır.İnanmasınlar canım sorun yok da öyle bir şey mi varmış?
kssks
Kid'in çok bir şeyini görmemize gerek yok meyvesinin olayı az çok belli. Bu adam çöp çıkmadığı takdirde Zoro'ya hayatı boyunca hiçbir zaman kaybetmez.Kid"in adam akilli neyini gordukki cop oglu cop cikmadigi surece soz konusu bile olamaz diyorsun. Kid"den beklentim yuksek bayagi, Zoro"dan bile guclu olabilir, lakin ben gordugum bolumlerde oyle birsey hissetmedim, en azindan Killer ve Apoya tek atip gecen birisi var, Kid cop oglucop olsada olmasada Zoro alir diyorum ben. He imba bir guc gosterir bizlere, tamam derim orasi ayri.
Oden'in şu seviyede çıktığı yerde Ryuma'nın ne seviye çıkacağını düşünmeye bile gerek yok bence.Zoro onun bile üstü olacak.Kid'i gayet yenebilir.Zoro seri sonu rahat ilk beşte bence.Kid'in çok bir şeyini görmemize gerek yok meyvesinin olayı az çok belli. Bu adam çöp çıkmadığı takdirde Zoro'ya hayatı boyunca hiçbir zaman kaybetmez.
Zoro KK+ olacak diyen tayfadan çıkmanı hiç beklemezdim.Oden'in şu seviyede çıktığı yerde Ryuma'nın ne seviye çıkacağını düşünmeye bile gerek yok bence.Zoro onun bile üstü olacak.Kid'i gayet yenebilir.
Seri sonu en güçlü Luffy sonra Zoro olacak ama Kid kafamı karıştırıyor.Bakalım göreceğizOden'in şu seviyede çıktığı yerde Ryuma'nın ne seviye çıkacağını düşünmeye bile gerek yok bence.Zoro onun bile üstü olacak.Kid'i gayet yenebilir.Zoro seri sonu rahat ilk beşte bence.
Hep oyle kalmaz gibi geliyor bana, Luffy ve Zoro reyizler arayi saglam acar, Luffy acti zaten baya simdiden.Kid’in, Zoro dan üstün hiçbir bir tarafı yok... Zaten şu Luffy-Zoro-Kid üçlüsü birbirine çok yakınlar ve hepte öyle olacak...
Oden'i bu kadar güçlü çizdikten sonra bence bunun başka yolu yok.KK olur demiyorum yav.Luffy-Teach'den sonra gelen ilk isimlerden birisi ya da birilerinden olur ama bence o net.Seviyeler aşağı yukarı belli oldu benim kafamda.Oden tam teşekkürlü bir yonko seviyesi değil çünkü Kaido 20 yıl önceki Kaido değil.Dolayısıyla Ray gibi bir sağ kol bile değil.Oden'in kızı bile babasının kılıcını Ryuma'nın kılıcı için vermek zorundaysa bu adam çok büyük bir efsane olmasının yanında hakikaten çok über seviyede bir herif olmalı.Zoro KK+ olacak diyen tayfadan çıkmanı hiç beklemezdim.